Tužni oproštaj

Kći preminulog glumca oglasila se putem Facebooka

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kći tragično nastradalog glumca Paula Walkera, petnaestogodišnja Meadow, na društvenim je mrežama objavila poruku koju je posvetila svom preminulom ocu.

'Kad sam bila mala, on me naučio hodati, naučio me smijati se, naučio me da nikada ne odustajem. Voljela sam ga i prije nego što sam znala što znači ljubav. On je bio moj heroj. Moj pravi životni heroj! Zauvijek će biti u mom srcu! Oči su mi pune suza dok ovo pišem. Otišao si, ali nisi zaboravljen. Počivaj u miru, tata', napisala je kćer tragično preminulog glumca Paula Walkera, Meadow Walker.

Pogledaj i ovo Meadow Walker Je li moguće? Kći tragično preminulog glumca tvrdi da i danas komunicira s njim, pojasnila je i kako!

'Vijest o iznenadnoj smrti slomila ju je'

Kći slavnog glumca koji je u četrdesetoj godini poginuo u prometnoj nesreći, objavila je i fotografiju na kojoj je kao mala djevojčica u zagrljaju velikog tate.

'Bože znaš da te nikada ne ispitujem, ali trebam odgovore... Molim te reci mi što sam napravila da moram odrasti bez ovog čovjeka. Srce me boli i osjećam kao da krvari iznutra. Molim te, Bože, čuvaj mi tatu i nek bude na sigurnom, MOLIM TE', napisano je pokraj fotografije preminule zvijezde i njegove kćeri.

Smrt popularnog glumca pogodila je mnoge njegove kolege, a društvene su mreže preplavljene porukama posvećenim neprežaljenom glumcu. 'Brate, mnogo ćeš mi nedostajati. Bez teksta sam. Raj je dobio novog anđela. Počivaj u miru', napisao je Vin Diesel na svom Twitter profilu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene