447321
447321
447321
447321
447321

Mc Hammer i David Guetta partijali u Hrvatskoj?

  • , 21.08.2016., 13:25
  • Autor:
  • komentara

Nakon Ivanke Trump, U2 i Nicole Scherzinger, čini se kako ni slavni glazbenik nije mogao odoljeti ljepotama naše zemlje.

 
 
 
 
Mc Hammer (Screenshot: Instagram)
Mc Hammer (Screenshot: Instagram)

Američka hip hop zvijezda MC Hammer boravi u Hrvatskoj. Slavni reper uživa u ljepotama Lijepe Naše, a sve objavljuje na društvenim mrežama.

 

A photo posted by MC HAMMER (@mchammer) on

Na Instagramu je poručio kako ljetuje sam jer želi završiti svoj novi album. Iako je poručio da je sam, društvo mu ipak pravi jedna mlada dama.

 

A photo posted by MC HAMMER (@mchammer) on

Nicole Scherzinger, američka pjevačica koja također uživa na našem Jadanu pravi društvo reperu.

 

A photo posted by MC HAMMER (@mchammer) on

MC Hammer se pohvalio kako voli obilaziti jahte svojih prijatelja, a on sam putuje na najbržoj na svijetu, Galeocerdo, nekad zvanoj WallyPower.

Iako mu je za dovršavanje potreban mir, reper si ponekad da oduška te na svojoj jahti organizira i pokoji privatan tulum. Na jednom od takvih tuluma bio je i slavni DJ David Guetta.

 

A video posted by MC HAMMER (@mchammer) on

Iako je na dan fotografiranja nastupao na Sziget Festivalu, a dan kasnije na Ibizi nikome nije jasno kako se slavni DJ našao u Hrvatskoj i je li uopće posjetio našu zemlju.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se