Sjećate se loknica?

BEZ KOVRČA Rekao je 'Arrivederci', a sada se vraća na scenu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Metteo Cetinski nekada je imao glazbenu karijeru, a onda je istoj rekao 'arrivederci'.

Matteo Cetinski se vraća, no ne kao pjevač već kao sudionik showa Tvoje lice zvuči poznato. I danas ga pamtimo po hitovima 'Vesele djevojke' i ' Arrivederci signorina' te po dugačkim kovrčama koje je nosio devedesetih.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

Brat Tony je nastavio pjevati, a Matteo se bacio u skroz druge vode. On se danas bavi dizajnom.

Je li ovo tvoj glazbeni comeback?

Ne, nije. Ja sam stvarno puno duže dizajner nego što sam bio pjevač. Nastupanje u showu Tvoje lice zvuči poznato gledam kao jedan izlet, kao dobru zabavu. No, to nema veze s mojim ambicijama u estradi. Glazbena karijera je gotova i sad sam okrenut nečem sasvim drugom.

Čime se sad baviš?

Ja se bavim dizajnom – dizajnom namještaja i dizajnom interijera. Dobio sam razne nagrade po svijetu, to je moja ljubav od uvijek. Dugo godina mi je trebalo da shvatim da od toga mogu živjeti, da mi to može biti posao jer mi je to oduvijek bio samo hobi. U jednom sam trenutku shvatio da ću se time baviti profesionalno i to je bio taj trenutak. U zadnje vrijeme puno radim u Istri tako da sam se ponovno vratio u tu svoju regiju iz koje sam otišao kad sam imao 18 godina. Čim završi ovaj projekt, već me čekaju drugi na kojima trebam početi raditi.

Jesi li nekad trebao baš izabrati između glazbe i dizajna?

Ne, kad sam napustio glazbu otišao sam studirati jer tada dizajn još nisam smatrao nečim čime bi se mogao baviti. To je bila tada moja ljubav ali tada sam mislio da nije moguće od toga živjeti. Tako sam u Bologni završo masovne komunikacije, pa sam u Americi magistrirao menadžment i nakon povratka iz Amerike sam se bavio televizijskom produkcijom i tada sam nakon par godina krenuo sve više raditi sa dizajnom. Tada sam se prebacio na dizajn.

Imaš li svoj stil?

Ja sam jedan od onih dizajnera koji smatraju da se treba prilagoditi klijentima, nemam svoj stil pa da ga namećem svima. Mislim d svaki prostor ima svoje zahtjeve i isto tako, svaki klijent svoje zahtjeve. JA sam jako nemirna duša i stalno trebam nešto izmišljati i tražiti i istraživati i tako funkcioniram i u poslu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene