450634
450634
450634
450634
450634

JAVNO UDVARANJE 'Neka ga netko udari u grlo'

  • , 19.09.2016., 10:25
  • Autor:
  • komentara

Glumac je bez straha otkrio što misli. No brojni fanovi nisu bili oduševljeni njegovim komentarom.

 
 
 
 
Matt Le Blanc, Emilia Clarke (Screenshot: Instagram)
Matt Le Blanc, Emilia Clarke (Screenshot: Instagram)

Sve je počelo sasvim nevino nakon što se nedavno pročulo kako Matt LeBlanc i Emilia Clarke gaje međusobne simpatije, odnosno, kako su fanovi jedan drugome.

Matt Le Blanc, Emilia Clarke (Screenshot: Instagram)

No zvijezda serije 'Prijatelji' Matt LeBlanc otišao je ipak malo predaleko tijekom jučerašnjeg intervjua na dodjeli Emmy nagrada. Dok su čavrljali o 29-godišnjoj glumici Emiliji Clarke novinar ga je upitao je li fan serije' Igre prijestolja' koja je osvojila titulu najbolje serije, a u kojoj Emilia glumi Daenerys Targaryen.

Emilia Clarke (Foto: Getty)

'Da, pogledao sam prvu sezonu, ali sam onda nekako prestao sve pratiti', rekao je Matt. 'Mislim da se baš tada skinula gola u seriji, pa sam morao sve brzo nadoknaditi', dodao je. Svi su se kratko nasmijali, a Emilia, koja je također stajala na crvenom tepihu s drugom novinarkom, ponijela se sasvim profesionalno. Iako se nasmiješila, nije ništa prokomentirala. No, društvene mreže nisu bile impresionirane njegovim duhovitim komentarom. 'Neka ga netko udari u grlo, molim, vas', bio je samo jedan od komentara.

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se