446073
446073
446073
446073
446073

DOMAĆI GLUMAC OTKRIO Što ga to uvijek može rasplakati?

  • , 10.08.2016., 16:46
  • Autor:
  • komentara

Glumac Matko Knešaurek zamalo je završio u potpuno drugačijim vodama. Zvijezda serije 'Zlatni dvori' otkriva što ga najlakše rasplače.

 
 
 
 
Matko Knešaurek otkrio što ga može uvijek raspkalati (Video: IN magazin)
Matko Knešaurek otkrio što ga može uvijek raspkalati (Video: IN magazin)

Od viteza na biciklu do glumca, tako bi se mogao opisati put Matka Knešaureka. Od ove jeseni gledat ćemo ga u ulozi Petra u seriji NOVE TV 'Zlatni dvori'.

Ljubavna priča Petra i Ane okosnica je nove serije Nove TV Zlatni dvori. Petra će utjeloviti zagrebački glumac Matko Knešaurek, koji se već pripremio na to da bi ga svi mogli zvati Petar, a spreman je publici pokazati i neke svoje vještine. 'Mislim da bi svaki glumac i u svijetu, trebao pokazat svoje vještine i talente na najbolji mogući način, prvenstveno zbog posla koji radi', rekao nam je Matko.

Baš poput drugih kolega, i Matko je gotovo krenuo drugim putem. Studirao je pravo dvije godine, no nije se mogao zamisliti zatrpan spisima. 'Još kao mali igrao se viteza, no umjesto konja imao je bicikl. O glumi nije ni razmišljao, dok mu profesorica nije rekla da će pogriješiti ako to ne odabere kao životni poziv', dodaje. Planova za budućnost je mnogo, a možda se jednog dana odluči i za inozemstvo.

Zlatni dvori (Foto: Davor Višnjić)

A obitelj je trenutačno na prvom mjestu. Sretno je oženjen i ponosan je otac kćeri Talije. 'Užasno je brzo prošlo tih pet mjeseci, koliko ona ima, nekako to vrijeme leti, baš sam pričao neki dan sa suprugom, rekao sam nije da sam zaboravio ali nekako u magli mi je ostalo kad je ona bila ona mala štruca, ona mala beba koja je tek došla iz bolnice. Onda smo gledali slike i videa i onda me neka knedla tu stisne i oči mi zasuze, nekako mi je to vrijeme užasno brzo prošlo', rekao je glumac.

Što nam je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se