Njegova priča

DOMAĆI GLUMAC OTKRIO Što ga to uvijek može rasplakati?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Matko Knešaurek zamalo je završio u potpuno drugačijim vodama. Zvijezda serije 'Zlatni dvori' otkriva što ga najlakše rasplače.

Od viteza na biciklu do glumca, tako bi se mogao opisati put Matka Knešaureka. Od ove jeseni gledat ćemo ga u ulozi Petra u seriji NOVE TV 'Zlatni dvori'.

Pogledaj i ovo showbuzz Bivša glumica Sonja Kovač plijenila pozornost: "Nije sve idealno kako izgleda"

Ljubavna priča Petra i Ane okosnica je nove serije Nove TV Zlatni dvori. Petra će utjeloviti zagrebački glumac Matko Knešaurek, koji se već pripremio na to da bi ga svi mogli zvati Petar, a spreman je publici pokazati i neke svoje vještine. 'Mislim da bi svaki glumac i u svijetu, trebao pokazat svoje vještine i talente na najbolji mogući način, prvenstveno zbog posla koji radi', rekao nam je Matko.

Baš poput drugih kolega, i Matko je gotovo krenuo drugim putem. Studirao je pravo dvije godine, no nije se mogao zamisliti zatrpan spisima. 'Još kao mali igrao se viteza, no umjesto konja imao je bicikl. O glumi nije ni razmišljao, dok mu profesorica nije rekla da će pogriješiti ako to ne odabere kao životni poziv', dodaje. Planova za budućnost je mnogo, a možda se jednog dana odluči i za inozemstvo.

A obitelj je trenutačno na prvom mjestu. Sretno je oženjen i ponosan je otac kćeri Talije. 'Užasno je brzo prošlo tih pet mjeseci, koliko ona ima, nekako to vrijeme leti, baš sam pričao neki dan sa suprugom, rekao sam nije da sam zaboravio ali nekako u magli mi je ostalo kad je ona bila ona mala štruca, ona mala beba koja je tek došla iz bolnice. Onda smo gledali slike i videa i onda me neka knedla tu stisne i oči mi zasuze, nekako mi je to vrijeme užasno brzo prošlo', rekao je glumac.

Što nam je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene