Obiteljska drama

Ima tajnog sina kojeg još nije nikada vidio!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otac poznate Beyonce Knowles ima tajnog sina kojega navodno nije još ni vidio i za kojega ne plaća alimentaciju.

Godinama se vjerovalo je Matthew Knowles brižan otac slavnih sestara Beyonce i Solange Knowles. Pomagao im je u izgradnji njihove karijere i bio uz njih uvijek kada im je bio potreban, no očito je takvu ljubav pokazivao samo prema njima jer američki mediji otkrivaju da se prema svom sinu iz vanbračne veze ne ponaša ni približno tako.

Pogledaj i ovo Mathew Knowles (Foto: Profimedia) Teško razdoblje Otac i bivši menadžer glazbene dive boluje od raka dojke, vijest o bolesti sam je potvrdio

Tina Knowles izgleda bolje nego ikad

Matthew je započeo ljubavnu aferu s glumicom Alexsandrom Wright koju se proslavila po ulozi u TV seriji 'Scrubs', Ubrzo su dobili sina Nixona, a njegova prva žena Tina Knowles tada je  zatražila je rastavu. Nakon što je prekinuo s Alexsandrom, ponovno se oženio za Genu Charmaine Avery i od tada nema nikakvih veza sa svojim sinom Nixonom, ne viđa ga i ne plaća alimentaciju - barem tako tvrdi Nixonom ujak, Aleksandrin brat, Jonathan Wright za Radar Online.

'Ako se nekome dokaže očinstvo, onda se treba brinuti o svom sinu. Pogotovo ako netko ima dovoljno novaca. Nikako to ne razumijem jer i sam imam sina i dao bih sve na svijetu za njega', rekao je Jonathan.

Alexsandra je već odavno tužila Matthewa za svu neplaćenu alimentaciju, ali još uvijek kasni 3 mjeseca s otplatom. Za medije je samo rekla da je iscrpljena od borbe na sudu. 'Najvažnije mi je da ljudi koji su oko mene i koji me vole znaju koliko mi je bitan moj sin Nixon. Želim da jednog dana zna da je bio plod ljubavi i da nikada nije bio smatran 'pogreškom', dodala je Alexsandra.

Mathew je godinama bio menadžer svojoj supješnoj kćeri Beyonce, no  2011. prekinuli poslovnu suradnju zbog njegove navodne ovisnosti. 'Nismo se baš uvijek slagali. Čak i kada sam navršila 18 i kada sam mogla odlučivati sama, on je i dalje dogovarao stvari u moje ime', rekla je nedavno Beyonce o svojem ocu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene