MasterChef 2014

'Više nema opraštanja neoprostivog!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Novom emisijom započet će polufinale u najzahtjevnijoj hrvatskoj kuhinji Celebrity MasterChef, a atmosfera će biti na samom vrhuncu.

Pred poznatim licima iz javnog života bit će novi izazov, a u napetom polufinalu Celebrity MasterChefa svaka će emisija završiti eliminacijom.

Pogledaj i ovo showbuzz MasterChef Luka 'Ako se itko približi na 10 kilometara od ovoga bit će – wow!'

´Sad mi se već tijelo zapravo pripremilo na stres, na mučenje, na znoj, na nedostatak vremena, na sve moguće prepreke koje će se eventualno možda dogoditi´, priznaje Ivana Husar Mlinac. Ranko primjećuje da su se žene, djevojke i majke ozbiljno pripremile te u šali otkriva svoje sumnje u to da Mešin može nešto jestivo pripremiti.

Slatki Test osjetila Nives je položila s čistom peticom!

Radovan će kandidatima poželjeti dobrodošlicu u polufinale prvog hrvatskog Celebrity MasterChefa. Međutim, u najpoznatijoj reality kuhinji doći će do male promjene. Umjesto 8 radnih jedinica, bit će zauzeto njih 7.

´Kao što ste već vidjeli, danas s nama nije Sanja. Žao nam je, ali neke stvari su u životu kao i u kuhinji – nepredvidljive. Sanji šaljemo pozitivne misli, a vama sve pohvale na impresivnom plasmanu u ovom showu´, priopćit će celebrity kandidatima Radovan.

Sanja je povodom svog nedolaska u emisiju izjavila: 'Na moju veliku žalost bila sam spriječena sudjelovati u polufinalu Celebrity MasterChefa, zbog jake viroze bila sam onemogućena pojaviti se na snimanju. Uživala sam u MasterChef kuhinji, unaprijedila svoje kulinarsko umijeće, žiri i kandidati inspirirali su me da i dalje istražujem, učim, vježbam, tako da je za mene to bilo prekrasno i poticajno iskustvo. Da sam mogla ići dalje, sigurno bih saznala još nešto novo i uživala kuhajući u stresnoj i uzbudljivoj MasterChef kuhinji.'

´Ostale su još neke osobice koje navodno znaju što rade, tako da to nije ´mačji kašalj´´, otkrit će Irina što misli o konkurenciji, dok će Nives smatrati da je ´prava´ konkurencija utjelovljena u ženskom dijelu ekipe.

´Konkurencija je gadna, nas trojica muškića smo ostali u ovom ´brlogu´ ženskom. Pojest će nas za doručak!´, priznat će Mešin. Andrej će kandidate upozoriti da od sad pa nadalje prolaze samo najhrabrija i najbolje napravljena jela, dok će Radovan naglasiti da nema više opraštanja neoprostivog.

Pred celebrity kandidatima nalazit će se Kutije iznenađenja s kojima su se dosad već imali prilike susresti, no, kako to biva u ovom showu, taman kad se lica iz javnog života već okušaju u nekom od izazova, žiri ga – promijeni. Tako će ova Kutija biti različita od ostalih jer će sadržavati namirnice za pripremu slatkog jela, a ne slanog, kao što je dosad bio slučaj.

´Wow, slatko! Znao sam!´, komentirat će Luka, dok će Emilija umrijeti od straha. Ivana će priznati da se potajno nadala slatkome, a Irina da će trebati molitvu.

U finalu će biti mjesta samo za dvoje celebrity kandidata, a nove crne pregače koje će dobiti, simbolizirat će njihov ulazak u polufinale. ´Mislim da ću si ´maznuti´ jednu za doma, ali nemojte to reći produkciji´, komentirat će Nives. Kome će pregača crne boje donijeti inspiraciju, a tko će se pokazati kao pravi majstor ili majstorica slatkog, ne propustite saznati u novom izdanju showa.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene