MasterChef 2014

Slatki Test osjetila Nives je položila s čistom peticom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives je odnijela još jednu pobjedu u Celebrity MasterChefu.

Na putu do pobjede i prolaska u polufinale Celebrity MasterChefa Ranku, Nives i Filipu stajao je još jedan Test osjetila. U restoranu ih je dočekao Andrej, a ispod zvona koja su se nalazila ispred njih - primamljivi desert. Neke namirnice u tanjuru su se mogle raspoznati na prvi pogled, dok je za ostale bilo potrebno dobro naoštriti svoja osjetila.

Pogledaj i ovo showbuzz MasterChef Luka 'Ako se itko približi na 10 kilometara od ovoga bit će – wow!'

Vesela trojka u najpoznatijoj reality kuhinji imala je tri minute kako bi raspoznala deset namirnica koje su korištene u pripremi ukusnog slatkog tanjura. Kao laureat Kutije iznenađenja u kojoj je pripremio genijalni sendvič s lungićem koji je apsolutno osvojio svu trojicu članova žirija, Šovagović je u ovom izazovu imao prednost u obliku dva dodatna boda. No to mu nije pomoglo jer je, umjesto da se skoncentrira na pisanje sastojaka slatkog jela – Filip uživao u njemu.

Celebrity MasterChef: Kupovina na granici razuma!

´Nisam počeo pisati na vrijeme sastojke zato jer je ta krema bila fakat prefina. I taj biskvit je fakat bio predobar. I taj sladoled – predobro sve´, iskreno je priznao Filip. Nives je započela pisanje svojih odgovora s kremom, no jedan ju je sastojak mučio.

Činilo se da Filipu nije bilo dosta šale nakon Testa osjetila u kojima su kandidati pogađali vrste tjestenina jer je na svom papiriću ponovno pisao šarolike nazive. U posljednjim sekundama Nives je nedostajalo još nekoliko sastojaka. Filip na kraju nije bio optimističan: ´Prednost se topi poput sladoleda na suncu´.

Prije proglašenja rezultata, žiri je nabrojao sastojke ukusne poslastice. To su bili: čokolada, kakao, višnje, naranča, šećer, zobene pahuljice, lješnjak, vrhnje, kardamom i sladoled od vanilije. Najgori, ali daleko najzabavniji u izazovu je bio Filip sa samo tri točna odgovora.

´Ja ne kužim što se tu dogodilo uopće. Mislim ja sam se potpuno smeo s tim čokoladnim biskvitom, to je bilo potpuno prefino. Ja sam zaboravio da se to treba sve napisat´, komentirao je svoje posljednje mjesto Filip. Ranko je bio nešto bolji od njega s četiri točna odgovora, no ne zna gdje je pogriješio.

Pobjednica Testa osjetila bila je Nives sa šest točnih odgovora te je time ostvarila još jednu pobjedu u najzahtjevnijoj hrvatskoj kuhinji. Andrej je zaključio da kandidati nisu briljirali, ali da nešto više od pola točnih odgovora ´nije loše´.

´Drago mi je da sam osvojila Test osjetila, pogotovo iz razloga ako slučajno ispadnem na samom eliminacijskom izazova da bar imam neku satisfakciju, da sam nešto osvojila u ovim četvrtfinalima´, komentirala je simpatična spisateljica svoju pobjedu. U Testu kreativnosti koji je uslijedio, ovom je pobjedom Nives osvojila višestruke prednosti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene