Koncert za pamćenje

FOTO Massimovi stihovi oduševili su publiku u Domu sportova!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Massimov koncert povodom Valentinova podigao je cijelu dvoranu Doma sportova na noge. Njegovi stihovi uljepšali su Dan zaljubljenih.

Massimo Savic odrzao je koncert u Domu sportova povodom Valentinova. Koncert je započeo pjesmom ‘Sjaj u tami’, nakon koje su uslijedili i ostali njegovi hitovi. Veliki hit ‘Iz jednog pogleda’ Massimo je otpjevao dvaput.

Pogledaj i ovo showbuzz Valentinovo Fever Valentinovo uz Sementu Rajhard, Mayu Sar i Damira Kedžu

Prvi put acapella zajedno sa zborom ‘Concordia discors’, a drugi put ponovno s njima ali i uz pratnju njegova benda, kad se prvi put vratio na bis. Poznati se pjevač vraćao dva puta na pozornicu jer ga publika nije htjela tek tako pustiti.

Pred gotovo punom dvorano, koja inače prima deset tisuća ljudi, Massimo je otpjevao svoje najveće hitove i uljepšao valentinovo svima koji su imali priliku nabaviti kartu za ovaj spektakl.

Poznati će pjevač nastupiti i 16. veljače u Sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici, a 22. veljače u Maloj dvorani KK Split na Gripama.

Najromantičniji dan u godini obilježen je na više lokacija diljem Lijepe Naše. Marija Husar također je pridonjela romantičnoj atmosferi na Dan zaljubljenih. Uz Valentinovo Fever uživalo je više od 500 gostiju u zagrebačkom Hypo centru.  Modna dizajnerica Matija Vuica i ove se godine pobrinula za Marijin veličanstven izgled.

Sementa Rajhard, Vanda Winter, Ivana Husar Mlinac i Martina Tomčić Moskaljov te njihovi učenici pridružili su se Mariji Husar u školi pjevanja Husar & Tomčić povodom velikog koncerta u zagrebačkom Hypo centaru.

Sinoćnji koncert Tonyja Cetinskog u Čakovcu dva su mladića iskoristila za prosidbu.

Kako prenosi portal Međimurskih novina, Nikola Tkalec iz Svetog Petra zaprosio je Mateju Miklošić iz Malog Bukovca, a Dino Borković iz Črečana Suzanu Domjanić iz Brezja. Valentinovo i koncert Cetinskog odlična je kombinacija, kažu zaljubljeni novopečeni zaručnici.

'Nije baš da imamo uvijek na koncertima dvije prosidbe, ali lijepo je biti dio nečijeg života, lijepo je vidjeti da se glazba prebacuje s koljena na koljeno, jer bilo je na koncertu puno mladih ljudi, djece, roditelja' rekao je Tony, koji je pjevao dva i pol sata, a potom je odjurio supruzi Dubravki kojoj je pripremio iznenađenje za Valentinovo. Kakvo, nije rekao.

Agencija VLM / I.Ib.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene