Lude osamdesete

'Maskirao je princezu Dianu u muškarca i odveo u gay bar'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Princeza Diana bila je maskirana u muškarca i odjevena u vojničku jaknu s crnom kapom'.

Pjevač britanske grupe Queen Freddie Mercury 1980. godine odveo je maskiranu princezu Dianu u londonski gay bar, piše u memoarima britanska komičarka i televizijska voditeljica Cleo Rocos.

>> Misteriozno nestala nadgrobna ploča legendarnog glazbenika!

Princeza Diana bila je maskirana u muškarca i odjevena u vojničku jaknu s crnom kapom i sunčanim naočalama, prenosi izvadak iz knjige Sunday Times, i u pratnju Mercuryija i televizijskog voditelja Kennyija Everetta otišla je na piće u Royal Vauxhall Tavern u južnom Londonu.

"Kad smo ušli unutra... mislili smo da je očigledno da se radi o princezi Diani i da će uskoro biti otkrivena. No činilo se da je ljudi ne prepoznaju. Na neki se način utopila, bila je time oduševljena", napisala je Rocos.

Iako je lokal bio prepun zbog prisutnosti Mercuryija, Rocos je pomogla skrenuti pažnju s nje i ona je naručila piće za šankom te je skupina napustila bar 20-ak minuta kasnije.
 

Pogledaj i ovo Bohemian Rapsody Freddie Mercury (Foto: Profimedia) Tužni detalji Šest mjeseci se pripremao za smrt, a fanovima je tešku istinu otkrio tek dan prije nego što je umro: "Nestao je u roku od 24 sata"

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene