Drama

SUPRUGA NOGOMETAŠA POBJESNILA: "Ovo je hvala?! Hvala Dinamo Zagreb!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je odlučeno da Junior Fernandes neće u Tursku na pripreme, njegova supruga Marta bijesna je na Dinamo pa ih je javno prozvala.

Marta Maria Fernandes ljuta je na Dinamo. Njihova odluka da na pripreme u Tursku ne vode njezinog supruga Juniora, mladu je djevojku potpuno razljutila. Reagirala je sarkastično i prozvala nogometni klub. Ispod videa njegovih golova poručila je: "46 golova u tri godine. Od toga osam mjeseci ozlijeđen, ovo je hvala?! Hvala Dinamo Zagreb", poručila je Marta.

Pogledaj i ovo showbuzz Slavila s Ivanom Vidom Supruga nekad najplaćenijeg dinamovca pohvalila se raskošnom proslavom za svoj 25. rođendan, ali i skupocjenim poklonom

Iako je svoju objavu ubrzo izbrisala, na stranici posvećenoj Junioru i dalje stoji njegov video gola Arsenalu, a uz video je sarkastično napisano: "Hvala Dinamo!". Otkako je odlučeno da Junior ne ide na pripreme, nogometaš se nije javno oglašavao te na Instagramu nije objavio niti jednu fotografiju.

Par je blagdane proveo u njegovoj domovini, a povratak u Hrvatsku donio im je neugodno iznenađenje nakon idiličnih dana. Par je u braku šest mjeseci, a vjenčali su se nakon godinu i pol dana veze.

 

HVALA DINAMO ZAGREB!!! @gnkdinamo, @juniorfernandes11

A video posted by JuniorFernandes11 (@juniorfernandes11.chile) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene