Ima se, može se:

Došla u Hrvatsku sa 14 kilograma zlata!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Unajmila je jahtu za 1,5 milijuna kuna, pa otišla sa zrakoplovom u kojem ima čak 14 kilograma zlata.

Marokanska princeza Lalla Meryem kratko je s obitelji boravila je u Hrvatskoj. Sestra marokanskog kralja Mohammeda VI. je krstarila Jadranom i boravila na Hvaru u luksuznoj jahti Insignia, a onda je njome uplovila u splitsku luku, prenosi Slobodna Dalmacija.

Pogledaj i ovo Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Napokon uhvaćene! Jahtu zamijenile noćnim klubovima: Izazovne Stalloneove kćeri prošetale Hvarom i mamile poglede

U skladu s tradicijom svoje zemlje, princeza Meryem inzistira na privatnosti pa je čak odbila i ponude za susrete s nekoliko lokalnih, ali i vrlo visokih hrvatskih političara.

Rat svjetova: Mlada princeza zaratila s kraljicom - spakirala se i otišla!

Nakon višednevnog krstarenja Jadranom i boravka na Hvaru, princeza Meryem je na 55 metara dugoj jahti ‘Insignia’ uplovila u splitsku Gradsku luku, nakon čega se ukrcala u luksuzni Boeing 767 u čijim se kabinama i salonu nalazi čak 14 kilograma zlata u obliku raznih ukrasa i otišla iz naše zemlje.

Princeza zadnjih godina dolazi u Hrvatsku gdje uživa u luksuznom odmoru, a o trošku se brine njezin brat Mohammed VI. Koji se nalazi na petome mjestu s 2,5 milijarda eura osobnoga bogatstva

52-godišnja princeza, inače najstarije dijete pokojnog kralja Hassana II., nositeljica je brojnih odlikovanja i priznanja, a često je prozivana jednom od najljepših članica marokanske kraljevske obitelji. Rastavljena je od Fouada Fillalija, sina marokanskog bivšeg ministra vanjskih poslova, i majka je dvoje djece.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene