Bez djece

Pomirili se u tajnosti? Srpski košarkaš 'progovorio' o Limi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se da ipak nisu mogli jedno bez drugoga!

Marko Jarić i Adriana Lima prije samo nekoliko su mjeseci objavili da se razvode, no sada je situacija malo drugačija. Srpski košarkaš i svjetski poznata ljepotica viđeni su na ljetovanju u Crnoj Gori, a u Tivit su došli privatnim avionom i to bed djece.

Pogledaj i ovo Adriana Lima i Metin Hara (Foto: Instagram) Ljubavni brodolom Prelijepa Brazilka prekinula s dečkom za kojeg se od početka šuškalo da uopće ne voli žene

FOTO Brzo ga preboljela: Slavna ljepotica viđena bez prstena

Navodno su rezervirali dio hotela samo za sebe i nisu izlazili dva dana. S njima je bilo samo nekoliko tjelohranitelja, piše Alo. Već su se vratili u Miami. Na sve medijske natpise progovorio je i sam Jarić putem Twittera, no bio je prilično sarkastičan pa se ne zna je li slavni par opet zajedno ili ne.

Slavna brazilska manekenka Adriana Lima i bivša NBA zvijezda Marko Jarić vjenčanli su se na Valentinovo 2009., no njihova bračna sreća nije dugo potrajala. Prije nekoliko mjeseci objavili su i službeno priopćenje da se razvode.

'Nakon dugog i pomnog razmišljanja, odlučili smo se rastati nakon pet godina braka. Zahvalni smo što smo roditelji dvije prekrasne djevojčice koje ćemo nastaviti zajedno odgajati. Bili bismo zahvalni na privatnosti i na poštovanju prema našim obiteljima u ovom novom razdoblju za sve nas', tada su poručili. Lima i Jarić u braku su bili pet godina i imaju kćeri Valentinu i Siennu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene