Jesu ili nisu?

FOTOGRAFIJA srpskog košarkaša potaknula šuškanja javnosti

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bila je dovoljna samo jedna fotografija i svi su ponovno počeli pričati o njima...

Srpski košarkaš Marko Jarić na svom je Twitteru objavio fotografiju koja je potaknula šuškanja javnosti. Naime, Jarić se pohvalio da trenutno boravi u Londonu uz prigodan opis pod fotografiju: 'Uvijek uživam u Londonu'. Poznato je da je Adriana Lima zbog održavanja revije Victoria's Secreta također u engleskoj prijestolnici te su mnogi sigurni da su supružnici ponovno zajedno.

Pogledaj i ovo Marko Jarić (Foto: Profimedia) Slab na manekenke Bivši muž jedne od najljepših žena na svijetu opet ljubi ljepoticu, a već ju je i upoznao s kćerkicama

Ipak je istina: Anđelica se razvodi od srpskog košarkaša!

Srpski košarkaš njegova supruga, anđelica Victoria's Secreta, koji imaju dvoje djece, odlučili su okončati petogodišnji brak ranije ove godine. To je potvrdio i njihov glasnogovornik za People. 'Nakon dugog i pomnog razmišljanja, odlučili smo se rastati nakon pet godina braka. Zahvalni smo što smo roditelji dvije prekrasne djevojčice koje ćemo nastaviti zajedno odgajati. Bili bismo zahvalni na privatnosti i na poštovanju prema našim obiteljima u ovom novom razdoblju za sve nas', poručili su tada Jarić i Lima, no čini se da su se možda ipak predomislili.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene