Svestrani glumac

Marko Braić nam je otkrio koji trenutak sa snimanja TLZP-a neće nikad zaboraviti: ''To će stvarno ostati u posebnom sjećanju''

Marko Braić Marko Braić Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić Marko Braić Marko Braić Marko Braić Marko Braić Lu Jakelić i Marko Braić Marko Braić +0 Marko Braić Galerija

Marka Braića ćemo uskoro gledati u novim transformacijama showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Mladi i talentirani glumac Marko Braić, jedna od zvijezda serije "Na granici" našao se pred novim izazovom u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" koji se uskoro  vraća na male ekrane.

Pogledaj i ovo Marija Kolb - 3 Famozno! Pogledajte ples zbog kojeg se ni Minea nije mogla smiriti, ludu energiju teško je opisati riječima: "Bila si svoja na svome!"

Marko je jedva dočekao nove epizode i priznaje da mu je sve nedostajalo.

"Jako me veseli povratak showa na male ekrane. Ja sam iznimno uživao radeći na tom projektu, tako da jedva čekam vidjeti krajnji rezultat. Najviše mi nedostaje inear u uhu i tonske probe, plesači, plesačice kao i plesanje dok hvatam zrak za pjevanje", priznao nam je Marko.

Iako će sa snimanja ponijeti mnoge uspomene, jedna će mu stvar ipak ostati u posebnom sjećanju.

"Kada je kolega dobio dijete tokom snimanja, to nikada neću zaboraviti", zaključio je Marko.

Osim glume, plesa i pjevanja, Marku veliku strast predstavlja i vožnja na dva kotača iliti ljubav prema motociklima.

"Oduvijek sam podsvijesno volio motore, ali upravo zbog takvih negativnih pitanja i stavova ljudi motore često izbjegavaju. Tek kada sam osvijestio strah od motora odlučio sam ga kupiti. Ne želim kroz život hodati bojeći se nečeg. Dok vozim osjećam se najbolje ikad. Ta razina fokusa i koncentracije je bliska glumi tako da sam u potpunosti ovisan", opisao nam je svestrani glumac.

A osim po vožnjama s motorom, pitali smo Marka po čemu će pamtiti ovo ljeto.

"Ovo ljeto ću sigurno pamtiti po tome što sam se najmanje kupao dosad. Izgleda da starim. Šalim se, bilo mi je jako zabavno biti u svom mjestu bez previše turista, vidjeti lokalce kako se ponovno povezuju sa svojom zemljom", zaključio je.

Prije ljeta i mora, priznaje da je uživao i tijekom razdoblja karantene zbog koronavirusa.

"Period karantene mi je dosad najdraži dio života. Toliko sam uživao u tim danima. Kako živim na selu najmanje sam bio u kući i dani su mi bili prekratki. Napravio sam si vrt, uređivao okućnicu i tako dalje. Posvetio se sebi i ljudima koji me okružuju na način da ih i čujem i vidim, a ne da samo podrazumijevam njihovo postojanje", otkrio je Marko.

Nova doza zabave u novim nastavcima showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' očekuje vas uskoro na Novoj TV!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Felton (Foto: Getty Images) Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) Tom Felton (Foto: Getty Images) Ekipa filma \ +3 Tom Felton (Foto: Getty Images) Celebrity Od plavog i žgoljavog mladića malo je ostalo: Pomalo zapuštenim i boemskim izgledom danas šarmira obožavateljice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene