454289
454289
454289
454289
454289

VELIKI POVRATAK Na Farmu ulazi bivši pobjednik: "Neki od njih se ne tuširaju!"

  • , 20.10.2016., 19:29
  • Autor:
  • komentara

Mario Mlinarić ulazi na Farmu, gdje će provesti tjedan dana. Pomoći će farmerima oko zadatka, ali i brojnih njihovih konflikata.

 
 
 
 
Mario Mlinarić (Foto: PR)
Mario Mlinarić (Foto: PR)

Veliki povratak bivšeg pobjednika Farme! Naime, Mario Mlinarić, pobjednik druge sezone Farme, vraća se na imanje kao kondicijski trener. Farmeri će novog sustanara imati na tjedan dana, a on će im pokušati pomoći pri ojačavanju sportskog duha farmera, pri podizanju samopouzdanja i poštivanju pravila Farme. Mario pred sobom ima zahtjevan zadatak, a za njega je itekako spreman, otkrio nam je u intervjuu za Dnevnik.hr.

"Imam zadatak malo im ojačati sportski duh, smiriti im živce, a moraju i sagraditi malu teretanu i poligon, vidjet ćemo kako će sve ići. Farmu sam dosad pratio koliko sam mogao i nemam favorita. Sa svima ću provesti jednako vremena, sa svima ću razgovarati, nakon toga ću imati bolji dojam o kandidatima. Pokušat ću ih naučiti da uživaju u trenutku, iskoriste dan, pojačati njihov sportski duh", priča Mlinarić.

Mario Mlinarić (Foto: PR)

Svjestan je, kaže, da je njemu bilo lakše na Farmi jer je već prije ulaska bio naviknut na kamere. "Meni je bilo lakše, što je kamera tiče, navikao sam bio, nije isto kad ste već to prošli, kad ste u tom svijetu, i kad se tek na tako nešto morate naviknuti. Bilo mi je lako i jer nemam poroke, ne pijem, ne pušim... Jedino što meni može nedostajati je obitelj. Što se tiče drugog, i u pustinji ću se snaći", prisjeća se Mario svojih farmerskih dana. Lakše ih je, kaže, provesti i kad već živite sportski život te ste naviknuti na disciplinu.

Mario Mlinarić (Foto: PR)

"Dolazim im kao ispomoć, dolazim dignuti atmosferu sada kad i vremenske prilike uvjetuju pojačanu nervozu i depresiju. Idem im dignuti moral, ali i pričati s njima o osobnoj higijeni, čuo sam da se neki i ne tuširaju baš često. Koliko ću uspjeti, vidjet ćemo, ipak su to odrasli ljudi", zaključuje Mlinarić.

Privatni život čuva za sebe, govoreći tek da je "definitivno pobjegao od javnog života". Ipak, sada je pred njim tjedan dana farmerske avanture! Sigurni smo da će njegova pomoć itekako dobro doći konfliktnim farmerima!

FARMERI U IŠČEVIVANJU ODABIRA PRVOG DUELISTA

U večerašnjoj emisiji doznat ćemo tko će postati prvi duelist. I dok crvena zadruga samo taktizira i razvija strategije koga će izbaciti s farme, zelena zadruga je već prionula fizičkim pripremama. Jasmina je uvjerena da ukoliko prvi duelist bude Barbara ili Tomislav da je ona njihova sigurna meta. Kako bi dvoboj dočekala spremna, bacila se na prakticiranje joge.

„Ja se već neko vrijeme bavim jogom i ona je dosta zahtjevna, Mislim da bi mi to dosta moglo pomoći u sutrašnjoj borbi. Joga je nešto najbolje što sam probala u mom životu, od ovih tehnika za vježbanje i samopomoć. Joga zapravo objedinjuje um, duh i tijelo zajedno. Ta snaga kada se um utiša, postaješ puno jači nego što zapravo jesi“ kazala je Jasmina, a ukoliko bude odabrana za borbu u dvoboju očekuje pobjedu te dodaje: „Borit ću se časno kako to inače biva i sa velikim srcem i puno ljubavi!“.

Svoje vještine prakticiranja joge pokazala je i Danieli i Kristijanu koje je podučila održavanju ravnoteže. Kasnije im se pridružio i Darko koji je s Danielom radio trbušnjake.

Odabir prvog duelista, nesumnjivo, nikad nije bio iščekivaniji, a tko će to biti, ne propustite doznati!
 

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Mario Mlinarić (Foto: PR)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se