EGZOTIČNA NOĆ

VRUĆI NOVOGODIŠNJI DOČEK ''Svaki kraj je novi početak''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Provod za pamćenje u dobrom društvu.

Iako ih nemamo priliku zajedno vidjeti često u javnosti, Tia Jurčić i Mario Mamić znaju kako uživati u zajedničkim trenucima. Novu godinu dočekali su u Dubaiju. Društvo su im pravili Marko Vjetrović, bivši glasnogovornik nogometnog kluba Partizan i sportski stručnjak, te njegova žena Višnja Vjetrović.Fotografiju s ludog provoda na svom je Instagramu objavila Višnja koja s obitelji živi u Dubaiju. Pored fotke sa svojim mužem,nogometnim stručnjakom objavila je fotku sa zajedničkog vrućeg dočeka Nove godine i pored napisala ''Svaki kraj je novi početak''. No, fotografija na kojoj se nalazi Tija Jurčić ubrzo je obrisana s Višnjinog profila.

 

A photo posted by Visnja Vjetrovic (@vishnja_) on

Pogledaj i ovo Tia Jurčić objavila zajedničku fotografiju Tia Jurčić u dalekoj Americi pohvalila se posjetom Hrvatice koja se nakon rastave povukla iz javnosti, evo tko joj je to doputovao!

Čini se kako je Dubai Mariju i Tiji za sada najdraža destinacija s obzirom na to da je atraktivna 30-godišnjakinja na svom profilu na Instagramu objavila fotografije s njihovog zajedničkog putovanja upravo iz Dubaija i tako otkrila da su zajedno.

Tija ima petogodišnjeg sina Dominica iz braka s američkim košarkašem Chrisom Warrenom, a po kuloarima se šuška kako je Tija opet trudna.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene