441990
441990
441990
441990
441990

POTRESLA JE TRAGEDIJA Marina Perazić u suzama

  • , 01.07.2016., 11:09
  • Autor:
  • komentara

Nakon što je napustila reality show Marina Perazić se slomila kada je čula vijest o svom ocu.

 
 
 
 
Marina Perazić (Foto: Instagram)
Marina Perazić (Foto: Instagram)

Marina Perazić izašla je iz srpske Farme, a nakon zagrljaja dobrodošlice zapljusnule su je strašne vijesti. Nakon srdačnog susreta sa svojom kćerkom,  Mia joj je rekla lošu vijest. Marinin otac je doživio srčani udar, piše Kurir. Ta vijest je Marinu potpuno slomila, ali je ipak uspjela naći snage za intervju.

'Imala sam osjećaj da se s njim nešto događa. Ja vjerujem u negativnu energiju koja je poslana i sretna sam što je sad sve na svom mjestu. Ali da mi je bilo nelagodno kada je netko spominjao ime mog oca, je, stvarno je. Tata, volim te najviše na svijetu! Lunčice, ovo će stići sutra do tebe. Volim te ljubavi!

Marina Perazić (FOTO: Dnevnik.hr)

Naime, Marina je odmah nakon izlaska iz Farme saznala kako neće tako brzo vidjeti svoju druga kćerku Lunu budući da se preselila u New York. Bilo je to previše informacija i emocija za zvijezdu osamdesetih koja nije mogla suspregnuti suze.
 

 

 


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se