Stoka se vraća!

"Gospa me vratila, a bio sam mrtav, hodao sam poljima dugih, bijelih crta"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marin Ivanović Stoka najavio je novi album, koji će obrađivati i vjersku tematiku.

ReperMarin Ivanović Stoka najavio je novi album, koji će, čini se, obrađivati i njegovu vjeru u Boga. Objavio je pjesmu "Mir kamenitih vrata" i pokazao tako da se okrenuo drugačijim vrijednostima. Stoka je već na svom Facebooku najavljivao da će nakon izlaska iz komune kroz glazbu slaviti Boga, a sada je obećanje i održao.

Pogledaj i ovo Marija Husar otvorila atelje (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Nikad sretnija Najteži, ali najljepši "posao": Nakon nekoliko godina šutnje Marija Husar Rimac progovorila o sinu

Njegovu pjesmu objavila je i molitvena zajednica "Srce Isusovo". "Poslije zajedničkog hodočašćenja u Međugorje s našom zajednicom i već duljeg vremena dolaženja na našu krunicu, Marin je odlučio snimiti pjesmu o molitvi na Kamenitim vratima", napisali su iz molitvene zajednice te poželjeli Marinu da ga Gospodin vodi u životu.

Zahvalili su se i na njegovoj pjesmi. Stoka se dugo borio s ovisnošću, nakon čega je život proveo u komunama na liječenju.

"Kad se sjetim svega toga, brije i droga, preživio sam mrak uz pomoć dragog Boga, Gospa me vratila, a bio sam mrtav, hodao sam poljima dugih, bijelih crta. Pukotine na cestama bile su mi druške, kockice, vagice, repetirane puške... Samo ljubav i pozitiva", napisao je jutros na svom Facebooku Stoka.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene