Nova otkrića

Slavna glumica voljela je žene i nije uživala u seksu s muškarcima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ova je diva preminula prije 52 godine, no i dalje se otkrivaju nove informacije o njezinom životu.

Prema najnovije otkrivenim dokumentima, Marilyn Monroe bila je u tajnoj ljubavnoj vezi s Natashom Lytess, svojom učiteljicom glume. Slavna glumica i njezina učiteljica surađivale su od 1948. do 1955., a od toga su čak dvije godine živjele u skladnoj vezi.

Pogledaj i ovo Marilyn Monroe (Foto: Instagram) tužna ljubavna priča Njihov brak je potrajao samo devet mjeseci, a ono što je on radio čak 20 godina nakon njezine smrti još i danas fascinira

Pokojna Marilyn Monroe udavala se čak tri puta, no navodno je imala seksualne odnose s glumicama Joan Crawford, Barbarom Stanwyck, Marlene Dietrich i Elizabeth Taylor kao i sa svojim glumačkim trenericama Natashom Lytess i Paulom Strasberg. Marilyn je svom bliskom prijatelju, glumcu Tedu Jordanu, priznala da je spavala s Natashom.

Najveći svjetski seks simbol i žena koja i dan danas mami uzdahe imala je aferu i su Marlonom Brandom, Frankom Sinatrom i Johnom i Bobbyjem Kennedyjem.

Monroe je jednom svom bliskom prijatelju, glumcu Tedu Jordanu, rekla da spava s učiteljicom Lytess.

'Zašto ne? Seks je nešto što radiš s ljudima koji ti se sviđaju. Zašto je to onda tako čudno?', rekla je.

Fotograf slavnih progovorio: 'Njezine grudi podsjećaju na seljanke koje doje'

U jednom intervjuu 1962. godine Natasha je rekla da je Marilyn bila skroz drugačija kada ju je tek poznala.

'Nije mogla pričati i bila je veoma sramežljiva. Bojala se svega', rekla je te dodala da slavna glumica bila često gola u stanu nakon što su počele živjeti zajedno.

'Gola je hodala po kući po osam sati. Ponekad i po cijele dane i zbilja ne pretjerujem', rekla je Lytess.

Natasha je također otkrila da se Marilyn bojala odreći svega što ju je činilo seks simbolom – lijepe haljine, šminka i filmovi. Mislila je da nema ništa drugo ponuditi osim svog tijela koji su mnogi smatrali seks simbolom. U stvari je mrzila seks, piše Daily Mail.

'Da, slavna Marilyn mrzila je seks. Bojala ga se. Nije joj se svidjelo kada su joj svi govorili da je seksi', rekla je učiteljica glume.
Glumica Celeste Holm, koja je s njom glumila u filmu 'All About Love' i koja je nedavno preminula, izjavila je da su njezini seksualni problemi bili uzrokovani njezinim traumatičnim djetinjstvom.
Majka, brat i otac su joj imali shizofreniju, pa je duboko u njoj bio ukorijenjen strah od genetskog naslijeđa zbog čega je imala strah od trudnoće.

Osim toga, patila je od strašnih bolova u zdjelici i imala jake menstrualne bolove i grčeve zbog endometrioze (krvave ciste na jajnicima) zbog čega je imala bolne seksualne odnose.

'Zbog toga nije mogla uživati u seksu s muškarcima i okrenula se ženama', rekla je glumica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene