USKORO DRAŽBA

OTKRIVENO Znate li da još postoji torbica Marilyn Monroe, a unutra i njezine stvari?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U studenom će se na dražbi ponuditi cipele, nakit, fotografije te ostale intimne stvari holivudske ikone Marilyn Monroe.

Cipele, nakit, fotografije i ostale intimne stvari holivudske ikone Marilyn Monroe u studenom će biti ponuđene na dražbi.

Pogledaj i ovo Marilyn Monroe (Foto: Instagram) tužna ljubavna priča Njihov brak je potrajao samo devet mjeseci, a ono što je on radio čak 20 godina nakon njezine smrti još i danas fascinira

'Ovi predmeti napokon dolaze na dražbu. Predstavljaju njezin život i karijeru. Sve ono predivno što je ostavila iza sebe. Ovdje su i tekstovi njezinih pjesama i pisma obožavatelja', rekao je aukcionar Martin Nolan.

Mnogi predmeti još uvijek se nalaze na mjestu na kojem ih je ona ostavila. U malenoj večernjoj torbici stoji njezin ruž za usne, osam cigareta i kovanice od 10 centi.

'Ova torbica je jedan od mojih omiljenih predmeta. Nosila ju je svaku večer. Kovanice su u torbici kako bi mogla koristiti telefonsku govornicu. Nikada nije izlazila bez ruža za usne. Ovi osobni predmeti nas vraćaju u 40.-te godine prošlog stoljeća, baš kada je Marilin postajala poznata', dodaje Nolan.

Najskuplji predmet na dražbi njezin je dijamantni sat. Vrijedan je 80 tisuća dolara, no na aukciji bi mogao dostići cijenu čak i 120 tisuća dolara. Više pogledajte u prilogu Vijesti u 17.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene