Bila je neprepoznatljiva

Pogrebnik otkrio jezive detalje o smrti Marilyn Monroe

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Allan Abbot i Ron Hast vodili su jednu od najpoznatijih pogrebnih agencija tijekom šezdesetih, a bili su zaduženi i za pokop slavne glumice.

Smrt Marilyn Monroe i danas jako intrigira javnost. Djelomično i zato što nikad do kraja nisu rasvjetljene okolnosti po kojima je preminula obožavana diva. Organizator pogreba u knjizi je otkrio detalje o stanju njezinog tijela nakon što je pronađena mrtva. Allan Abbot i Ron Hast vodili su jednu od najpoznatijih pogrebnih agencija tijekom šezdesetih.

Pogledaj i ovo Marilyn Monroe (Foto: Instagram) tužna ljubavna priča Njihov brak je potrajao samo devet mjeseci, a ono što je on radio čak 20 godina nakon njezine smrti još i danas fascinira

U knjizi "Pardon My Hearse" Abbot je opisao da je Marilyn bila neprepoznatljiva. "Bilo je teško vjerovati da je to slavna ljepotica Marilyn Monroe. Izgledala je kao prosječna starija žena koja se i nije previše brinula o tijelu", rekao je. Dodao je da je bilo vidljivo da Marilyn neko vrijeme nije bojala kosu.

"Noge joj nisu bile obrijane, bile su obrasle, a usne su joj bile jako ispucale. Nokti na nogama i rukama također su bili zapostavljeni", izjavila je posljednja osoba koja je vidjela tijelo legendarne Marilyn.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene