susreo i Olivera

Marijan Ban otkrio od čega boluje: "Moglo je biti pogubno. Četiri doktora su me pregledavala"

Marijan Ban (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Marijan Ban (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marijan Ban (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) +0 Marijan Ban (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Galerija

Marijan Ban otkrio je s kakvim se zdravstvenim problemima suočava. U bolnici je, kaže, sreo i prijatelja Olivera Dragojevića.

Dan nakon što je svojim obožavateljima putem društvenih mreža priopćio da otkazuje sve dogovorene nastupe Marijan Ban otkrio je s kakvim se zdravstvenim problemima suočava. Pjevač naime ima kilu, a liječnici su mu dijagnosticirali i aritmiju srca.

Pogledaj i ovo In Magazin: Daleka Obala - 1 nemaju rok trajanja Daleka obala nakon više od dva desetljeća stanke u eter lansirala novi album: "Ban je tu stalno uz nas"

"Nasreću, bolest sam otkrio na vrijeme. Moglo je biti pogubno. Četiri doktora su me pregledavala. Ne smijem svirati dok me ne dovedu u red", izjavio je Ban koji vjeruje da su za problemi zadesili zbog stresa.

"Nije alarmantno, ali mogao sam imati moždani udar", istaknuo je pjevač za 24 sata.
Kaže da se trenutno osjeća dobro, a otkrio je i da se u bolnici susreo s Oliverom Dragojevićem.

"Ja sam OK, samo se zbog srca ne smijem uznemiravati. Moždani udar sam izbjegao. Baš sam bio s Oliverom Dragojevićem u bolnici, bio sam iza njega kod doktora u sobi", kazao je Ban.

Marijan Ban (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Marijan Ban (FOTO: Borna Filic/PIXSELL)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene