Prava fešta

Marijan Ban i Diktatori nastupili na splitskoj noći u Clubu Roko

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najveći obožavatelji Marijana Bana i pratećih mu Diktatora sinoć su došli na svoje u zagrebačkom Clubu Roko jer je ondje u sklopu 10. Splitske noći svoj koncert održao upravo taj glazbenik prepoznatljiva glasa, čije bezvremenske hitove obožavaju sve generacije.

„Tonka“, „Ona zbori“, „Roza“, „Morska vila“, „Dok galebovi vrebaju“, samo su neki od singlova koji su se sinoć mogli čuti u prepunom Clubu Roko u kojem su svi okupljeni uživali do ranih jutarnjih sati u pravoj dalmatinskoj fešti.

'Volim klubove kao što je Roko, jer u njima imam direktan kontakt s publikom“', rekao je bivši frontmen grupe Daleka obala te najavio da bi svakako volio pjevati i nastupati i u budućnosti.
Uz pjevanje i glazbu, velika ljubav su mu brodovi i jedrenje, za koje, kaže, danas nema toliko vremena.

Ban je postao poznat devedestih, kada je s Dalekom obalom objavio svoj prvi album „Daleka obala“, koji je iznijedrio velike hitove. Nakon toga uslijedilo je još pet njihovih zajedničkih albuma, a album „Staro zlato“ prvi je Banov samostalni album, objavljen 2003. godine.
Brojni hitovi koji su postali dio odrastanja mlađih generacija, kao i više od 2.500 koncertnih nastupa u 22 godine neosporan su dokaz bogate karijere velikog značaja ovog autora.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene