tinejdžerska senzacija

Očarala Kylie Jenner i Severinu: Tko je Marija koju obožavaju milijuni?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada Youtuberica Marija Žeželj postigla je ono o čemu većina njezinih vršnjakinja može "samo sanjati".

Youtuberica, model i pjevačica iz Novog Sada, Marija Žeželj, ima tek 17 godina i preko 400 tisuća obožavatelja na Instagramu. Njezin viralni uspjeh koji joj je donio brojne fanove iz cijeloga svijeta zasigurno je bio selfie objavljen na njenom Instagram profilu.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Naime, službena stranica jedne od najslavnijih manekenki na svijetu i jedne od sestara Kardashian, Kylie Jenner, prenijela je Marijinu fotografiju koja je ondje prikupila preko 200 000 lajkova, a korisnici su je u komentarima uspoređivali sa Selenom Gomez.

Ako uzmemo u obzir da stranica Kylie Cosmetics na Instagramu ima više od 13 milijuna obožavatelja, onda se ovo sigurno može smatrati velikim uspjehom.

No, Marija niže uspjeh za uspjehom pa je tako "za oko zapela" i Severini. Prije tjedan dana Marija je izdala i svoj prvi glazbeni singl 'Dance like nobody's watching', i u tom kratkom roku skupila preko tri milijuna pregleda.

Severina je dio njene pjesme, u znak podrške podijelila na Instagramu. "Ona je sve ono što sam htjela biti kad sam bila mala", napisala je Severina, a Marija se zahvalila na podršci. 

 

22 on @marijazezelj, available now!

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

 

Ona je sve ono što sam htjela biti kad sam bila mala... @marijazezelj #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

A post shared by Marija Žeželj (@marijazezelj) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene