Kontroverzna objava

Teške riječi nakon ispada: Eurovizijska pobjednica obrušila se na poznatog borca

Marija Šerifović (Foto: Instagram) Marija Šerifović (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović (Foto: Instagram) +0 Marija Šerifović (Foto: Instagram) Galerija

Marija Šerifović obrušila se na srpskog kickboksača Nenada Pagonisa pa mu uputila paprenu objavu.

Austrijski pjevač Thomas Neuwirth mnogima je poznatiji kao Conchita Wurst. Nastupio je kao žena s bradom i ekstenzijama na Eurosongu 2014. i odnio pobjedu. Zanimljivog izgleda i prelijepog glasa, oduševio je glasače i rasturio natjecanje, a zbog svoje kontroverzne pojave ostao je zapamćen do danas.

Pogledaj i ovo Marija Šerifović - 3 ''jeste li spremni?'' Marija Šerifović stigla u Zagreb uoči spektakla koji je pripremila: ''Obzirom da je ovo moj prvi koncert u ovoj Areni...''

Srpski kickboksač Nenad Pagonis Conchitu je trebao imitirati u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato". Tema je bila "Eurosong", a Nenada je, na njegovu žalost, dopala upravo kontroverzna Conchita. Nenad je rekao da mu se ne sviđa ta "bradata žena" i da misli kako ona nije dobar uzor mladima.

Marija Šerifović (Foto: Instagram) Marija Šerifović (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Nastup je odradio s perikom i u haljini, no nevoljkost je isijavala iz njegova stava pa je na kraju nastupa divljački skinuo haljinu ispod koje je nosio majicu s likom Nikole Tesle. Njegov su protest poklopili kako žiri, tako i publika. Najglasnija je bila Marija Šerifović, koja je, kada je shvatila što je Nenad htio reći, napisala paprenu objavu. 

"Velika je razlika između pe**ra i ped***ine", napisala je pjevačica bez pardona. Čini se da nijedan show u regiji ne može proći bez malo kontroverzi, a sudeći prema srpskoj inačici emisije "Tvoje lice zvuči poznato", stvari se tek zahuktavaju. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene