ČESTITAMO

Zagonetna objava poznate pjevačice 'podigla prašinu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Već se duže vrijeme znalo da je srpska pjevačica Marija Šerifović ludo zaljubljena, a sada je pokrenula lavinu komentara nakon što je objavila fotografiju s prstenjem.

Poznata srpska pjevačica Marija Šerifović našla se na naslovnicama portala nakon što je, na Instagram profilu na kojem ima više od 160 tisuća obožavatelja, objavila fotografiju na kojoj su dvije ruke isprepletene, s identičnim prstenjem u prvom planu. Uz objavu je napisala 'zavoliš me najgoru – dobit ćeš me najbolju' te dodala hashtag 'I Do', što bi značilo 'uzimam'.

Pogledaj i ovo Matija Cvek i Marija Šerifović Još nekoliko sati! Marija Šerifović rasprodala zagrebačku Arenu: "Želim da vam padnu vilice kada uđemo u dvoranu!"

Dok su se neki srpski mediji raspisali kako se Marija zaručila, drugi još uvijek nisu sigurni radi li se o zarukama ili pak o vjenčanju. Mnogobrojne čestitke uputili su joj fanovi, a nama ostaje pričekati da se o nagađanjima oglasi i sama pjevačica.

Bivša pobjednica Eurosonga prije dva mjeseca objavila je fotografiju na Instagramu s djevojkom, za koju su mnogi nagađali kako je upravo ona ta u koju je Marija tako ludo zaljubljena.

 

A photo posted by Marija Serifovic (@serifovic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene