Treća sreća

KAKAV CIRKUS Prsten veličine meteora i svadba od tri dana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glazbena diva nedavno se pohvalila svojim ogromnim zaručničkim prstenom, a sada su već procurili detalji o skorašnjem vjenčanju.

Slavna pjevačica iza sebe ima dva braka, ali i dalje vjeruje u ljubavi i u onu staru poslovicu 'treća sreća'. Mariah Carey treći će put stati pred oltar i reći 'Da' svom zaručniku, milijarderu Jamesu Packeru. S obzirom na to da je zaručnički prsten veličine meteora i vjenčanje mora biti u skladu s tim.

Pogledaj i ovo Mariah Carey i Bryan Tanaka - 9 Nakon sedam godina Šuška se da je ''kraljica Božića'' ovih blagdana prekinula s 14 godina mlađim dečkom, oko jedne stvari nisu se mogli dogovoriti

Bliska prijateljica pjevačice otkrila je neke od velikih planova koje pjevačica ima. Vjenčanje će se, navodno, održati na čak tri lokacije i koštati će silne milijune dolara. Mariah i Packer zrakoplovom će prevesti svoje goste u Australiju gdje će se vjenčati na nekoj od prekrasnih plaža. Jasno, gosti će letjeti u privatnom zrakoplovu, samo da se zna.

Nakon toga svi će se ponovno ukrcati u zrakoplov i odletjeti u Los Angeles, gdje će u Disneylandu stati ispred Mickey Mousea i izreći svoje zavjete. No comment!  Ali ni to nije sve. Gosti će ponovno spakirati kofere, ukrcati se u zrakoplov i odletjeti u Las Vegas, točnije u hotel 'Caesars palace' koji će biti uređen u stilu Kleopatre, kraljice Nila koju Mariah obožava.

Biti će to jedno uistinu zanimjivo vjenčanje, još ako joj Maja Šuput zapjeva na svadbi...

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene