Pjevačica ignorira

VAPAJ UMIRUĆE SESTRE: Mariah, pomozi mi, nemoj me napustiti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Mariah Carey godinama nije u dobrim odnosima sa svojom sestrom Alison, no Alison je teško bolesna i moli za pomoć.

Slavna pjevačica Mariah Carey našla se usred obiteljske krize. Naime, njezina sestra Alison je teško bolesna te je čak i javno zatražila financijsku pomoć svoje sestre. Osim što se morala prostituirati kako bi prehranila svoju djecu, Alison je postala ovisnica te se zarazila HIV-om. Otkako su je prošle godine u njezinom stanu provalnici pretukli, mozak joj je ozbiljno oštećen, te joj je potrebna liječnička pomoć koju si ne može priuštiti.

Pogledaj i ovo Mariah Carey - 2 top ili flop! Što to Mariah ima na sebi? Pogledajte haljinu koja je gotovo otkrila i njezine najintimnije dijelove tijela!

Navodno Mariah ne želi imati posla s njom, iako Alison mora ići na operaciju mozga i kralježnice, te će godinama morati ići na fizikalnu terapiju. Njihov brat Morgan kazao je medijima kako si Alison to ne može priuštiti, te joj Mariah ne želi pomoći. Sama Alison je snimila video za Daily Mail u kojem preklinje sestru za pomoć. 'Mariah, volim te. Trebam tvoju pomoć. Molim te, nemoj me napustiti.'

Iako već godinama nisu u dobrim odnosima, glasnogovornik pjevačice tvrdi kako Mariah već dva desetljeća uzdržava svoju obitelj, što joj i ne bi trebao biti problem s obzirom na to da na računu ima preko pola milijarde dolara.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene