Bijela, uska haljina

Kome bolje stoji? Mariah Carey 'iskopirala' našu Žanamari

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zgodna glazbenica preduhitrirala je svoju svjetski slavnu kolegicu seksi, bijelom haljinom

Veliki je kompliment kad vas 'kopira' svjetska zvijezda. A upravo to dogodilo se Žanamari Perčić. Zgodna glazbenica preduhitrirala je svoju svjetski slavnu kolegicu seksi, bijelom haljinom. Objavila je simpatičnu slučajnost na svom Instagramu. "Ono kad preduhitriš Mariah Carey sa outfitom i to za samo par sati", napisala je Žanamari.

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić prava je motivacija Žanamari već priziva ljeto, a poznate Hrvatice zbog njene fotografije pišu: "Odsad idem dvaput dnevno u teretanu!"

"Totalno slučajno smo isti dan odjenule istu haljinu! Skroz mi je to fora jer mi je Mimi pjevački uzor od malih nogu", rekla nam je Žanamari.

I svaka čast Mariah, no u ovom 'dvoboju haljina' pobjednica je jasna. Ili, kako je napisao jedan obožavatelj Žanamari na njezinom Instagramu: "S tim da bi Mariah dala pola bogatstva da njoj haljina stoji u tih pola kao tebi"! Ne možemo se ne složiti!
 

 

*ono kad preduhitriš #MariahCarey s outfitom i to za samo par sati Same day, same dress, different sides of the world... Great timing, M! Love You! #fabulouschicksthinkalike #idol #diva #queen #artist #singer #ootd #houseofcb #whitedress #bandagedress #darciabandagedress #picoftheday #upcoming #newmusic #fashion #inspo #curves

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene