Sirota bogatašica

Bila je SIROČE, a postala 'carica': Milijarderka trudna u 54. godini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovakva životna priča viđa se samo u romanima. Život je od djetinjstva nije mazio, no danas je teška čak osam milijardi dolara.

Njezin život zvuči kao bajka, a posljednjih dana posebno je mazi sretni prst sudbine. Naime, švicarska multumilijarderka Margarita Louis-Dreyfus, trudna je i čeka blizanke. Curice bi na svijet trebale stići početkom travnja. Ništa ne bi bilo čudno da Margarita nema 53 godine.

Čeka blizanke sa šarmantnim bankarom

Sretnu vijest objavila je njena tvrtka Louis Dreyfus Commodities, uz koju je vlasnica i nogometnog kluba Olympique de Marseille. 'Margarita Louis-Dreyfus trudna je sa blizankama i termin je očekuje početkom travnja. Planira nastaviti sa obnašanjem dužnosti kao čelnica tvrtke sve do termina rođenja te će potom uzeti kratku pauzu. Na posao će se vratiti krajem travnja', objavili su iz tvrtke. Time su potvrdili vijest koja tjednima kruži švicarskim medijima, kojima je glamurozna plavuša oduvijek jako zanimljiva.

Otac djeteta je bankar Philipp Hildebrand, zgodni i šarmantni 52-godišnjak. Lijepa Margarica u švicarskim medijima nosi nadimak 'Carica', koji su joj nadjenuli zbog ruskih korijena i ljubavi prema skupim bundama.

Bajka ili život?

Lako bi ova ljepotica mogla biti junakinja romana kakvi su stvarani u doba realizma. Rođena je u tadašnjem Sovjetskom savezu, a sa svega sedam godina postala je siroče. Oba roditelja poginula su, a odgojio ju je njezin djed. Osamdesetih godina stiže u Švicarsku, gdje se udala i dobila državljanstvo. Brak se raspao, a tada je upoznala 16 godina starije biznismena, Roberta Louisa-Dreyfusa. Vjenčali su se i dobili troje djece. Bogataš je svoje bogatstvo dodatno proširio, a obrazovana supruga pratila ga je u stopu. Sreći i ljubavi presudila je Robertova teška bolest.

Od leukemije je obolio 2006. godine, a preminuo tri godine poslije. Ostala je sama sa djecom, i na čelu unosnih poslova. Forbes procjenjuje njezino bogatstvo na nešto manje od osam milijardi dolara. Ponovno se zaljubila te sa 53 godine čeka dvije curice, što je u njezinoj dobi prava rijetkom. Švicarci pišu da je svega 40 žena starijih od 50 godina rodilo u njihovoj zemlji tijekom prošle godine, prenosi Yahoo News.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene