intervenirala policija

Obračun u hotelu: Ponovno pretukao djevojku?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Diego Maradona ponovno se našao u središtu skandala zbog svoje burne naravi.

Slavni nogometaš Diego Maradona ponovno je glavna tema svjetskih medija. I to zbog napada na ženu u jednom španjolskom hotelu. Maradona je stigao u Madrid kako bi prisustvovao nogometnoj utakmici, a nedugo nakon dolaska izazvao je incident.

Pogledaj i ovo Diego Armando Maradona (Foto: Arhiva Tehničkog muzeja) Turbulentan odnos Posljednja Maradonina ljubav bila je 30 godina mlađa nogometašica: Završila je velikim skandalom, a zajedno su bili i u Zagrebu

Nogometna legenda napala je žensku osobu u hotelu, a zbog svega je morala intervenirati policija koja je stigla na poziv osoblja hotela. Što je prethodilo sukobu za sada nije poznato, kao ni tko je žena koju je napao.Nagađa se da je žrtva bila njegova djevojka Rocio Olivia, no ona protiv svog partnera nije podnijela nikakvu prijavu. Ipak, gosti hotela tvrde da su čuli buku koja je dopirala iz njihove sobe, a ubrzo su u hotel stigli policija i hitna pomoć.

Inače, par je u vezi tri godine, a njihova turbulentna veza popraćena učestalim prekidima često je punila medije. Večer prije fizičkog obračuna, Rocio je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj zajedno uživaju u jacuzziju.

 

TI AMO AMORE MÍO #relax #spa #gym #despuesdelgym

A post shared by ROCIO OLIVA (@rocio_g_oliva) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene