Znaju što voli

Manekenke progovorile - Otkrivena mala tajna Leonarda DiCaprija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznate manekenke otkrile su kakve žene voli slavni zavodnik Leonardo DiCaprio.

Slavni glumac Leonardo DiCaprio slovi za jednog od najvećih holivudskih zavodnika, a njegov tip djevojaka su manekenke. DiCaprio je do sada hodao s brojnim slavnim ljepoticama, a mnogi muškarci mu zavide na njegovoj impresivnoj listi manekenki s kojima je bio.

Pogledaj i ovo Sara Sampaio (Foto: Getty Images) Nije ih briga Ovo su zvijezde koje su u karanteni dobile kilograme viška i to im nimalo ne smeta, rado su se s tim i pohvalili

Rihanna o Leonardu DiCapriju: 'Najbolji je ljubavnik kojeg sam imala'

No, Leonardo ipak ne želi baš svaku. Ljepotice su razotkrile njegovu tajnu za Cosmopolitan. Lijepa Portugalka Sara Sampaio otkrila je da se i sama kreće u krugovima u kojima i DiCaprio, no zgodna brineta mu do sada nije zapela za oko. 'On voli plavuše. Ako ste u New Yorku, uvijek ćete ga vidjeti da se mota tamo', rekla je 23-godišnja Sara.

'Naravno da sam ga upoznala, no Leonardo uvijek izlazi s istom grupom ljudi. On je drag, ali nije moj tip', rekla je 22-godišnja danska ljepotica Nina Agdal.

Iako mediji često pričaju o Leovim vezama s manekenkama, o njemu često šuškaju i same manekenke.

'Svi govore o njemu i modelima, a u ovoj industriji je bitno s kim se družiš jer te prema tome određuju. To je dobro za sve - dobro je za cure, a dobro je i za Lea', rekla je Chrissy Teigen, supruga pjevača Johna Legenda.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene