ljuta i razočarana

Zanosna Nina "pukla" nakon odbijenice pa u toplesu poručila: "Može vas biti sram!"

Nina Adgal (FOTO: Instagram) Nina Adgal (FOTO: Instagram)

Manekenka Nina Adgal pošteno se obračunala s jednim magazinom koji ju je odbio staviti na naslovnicu. Tvrde kako jedna od najzgodnijih manekenki na svijetu ima "previše oblina".

Jedna od najljepših manekenki na svijetu Nina Adgal javno je podijelila svoje razočaranje. Naime, zgodna Nina trebala je krasiti naslovnu stranicu jednog časopisa, no zbog "previše oblina" dobila je odbijenicu. Ljuta Nina, s kojom je svojedobno hodao i Leonardo DiCaprio, odlučila se javno posramiti ljude koje stoje iza te odluke.

Pogledaj i ovo Rose Bertram Imala je što i pokazati Jedva je sakrila grudi u haljini koju je odjenula na prestižni festival, a bez seksi proreza to ne bi bilo to

Na svom Instagramu napisala je podužu objavu kojom se obračunala s ljudima koji je smatraju predebelom. "Nakon prilično teške godine tijekom koje sam bila pogođena intenzitetom i pritiscima ove industrije, došla sam na to snimanje kao zdrava 25-godišnja žena koja se u svojoj koži osjeća bolje nego ikad. Znam da nisam klasičan model jer imam atletsko tijelo i zdrave obline. Nisam građena kao model s pista i nikada nisam bila tako mršava. Sada više nego ikada, cijenim svoje obline i marljivo radim u teretani da ostanem jaka i, prije svega, normalna. Ponosna sam što je moje tijelo evoluiralo i ne izgledam više kao djevojka od 16 godina s nezdravim i nedovoljnim prehrambenim navikama", napisala je između ostalog manekenka pa nastavila: 

"Može vas biti sram, ali hvala vam što ste me podsjetili kako je bitno držati se svoje istine i reći je naglas bez obzira na to tko ste i koju veličinu nosite. Ovu sam sliku objavila kako bih upozorila na problem koji ne pogađa samo mene. Žene bi trebale slaviti svoja tijela", napisala je atraktivna Nina i svojom objavom brojne inspirirala žene diljem svijeta.

 

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal) on

 

 

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene