Bivša manekenka

Prošlo je 25 godina, a ona i dalje blista - koja je njezina tajna?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Heidi Klum na svom je Instagramu objavila fotografiju koja je snimljena davne 1990. godine.

42-godišnja bivša manekenka Heidi Klum ostvarila je zavidnu karijeru u svijetu mode. Osim što je i danas uspješan model, bila je anđelica Victoria's Secreta, TV voditeljica, zvijezda reality showa, dizajnerica nakita, a sada je na svoju dugu listu uspjeha dodala i titulu dizajnericu donjeg rublja s vlastitim potpisom.

Pogledaj i ovo Heidi Klum u zagrljaju mladog supruga Ovakvu haljinu ne bi se udostojile obući njezine upola mlađe kolegice, ali ona ponosno pokazuje isklesano tijelo

Heidi Klum i Vito Schabel pobjegli su na romantičan odmor.

No, osim što je izgradila zavidnu karijeru, ostala je i dalje san mnogih muškaraca. Na svom je Instagramu objavila fotografiju koja je snimljena davne 1990. godine.

 

Photo Blast from the Past: Everything comes back into style!

A photo posted by Heidi Klum (@heidiklum) on

Iako je od snimljene fotografije prošlo 25 godina, njezino je lice zadržalo mladenački sjaj, a na liniji joj i dalje mnoge zavide.
 

 

 

Proud to have my @heidiklumintimates store inside @davidjonesstore #intimatewithheidi

A photo posted by Heidi Klum (@heidiklum) on

 

Versace

A photo posted by Heidi Klum (@heidiklum) on

 

Budući da i dalje gradi karijeru, majka je i vodi obiteljski život, mnogi se pitaju kako uspjeva odrđžavati svoj izgled blistavim.

'Još na početku svoje karijere naučila sam da se ne izlažem suncu. Ten koji dobijete traje tjedan-dva i zatim izblijedi, a sunce je toliko šetno – nije vrijedno toga. Kremom za sunčanje mažem i svoju djecu svaki dan prije škole i prije nego se krenu ići igrati vani. Oni već znaju rutinu', kaže Klum.

'Morate misliti na cijelo svoje tijelo kada razmišljate o starenju. U suštini, morate biti jaki –a to počinje s prehranom. Ja pijem čašu mlijeka svaku večer uz večeru, a kada sam trudna popijem cijelu litru mlijeka – moj trener bi rekao da je to ludost, ali za mene funkcionira', dodaje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene