Zahvalan im je

Otkrio što je radio s mamama svojih prijateljica!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zgodni glumac priznao je tko ga je naučio zavodljivim pokretima.

Channing Tatum u novom se Esquireu pohvalio kako napreduje snimanje drugog dijela filma 'Magic Mike'. Film prati život muških stripera i upravo se u toj ulozi našao zgodan Channing jer se neko vrijeme i sam time bavio.

Pogledaj i ovo Channing Tatum (Foto: Profimedia) iznenadili javnost Potaknula je glasine da ljubi glumicu nakon brzog kraha braka, a sad je uhvaćena s miljenikom žena koji iza sebe ima turbulentnu vezu

Pogledajte snimku za koju je želio da ostane skrivena - žene poludjele!

'Podvrgnuo sam se strogoj dijeti i napornim plesnim probama. Imao sam dvije probe na dan - jednu sam i jednu s cijelom grupom, koju čine Matt Bomer, Joe Manganiello, Michael Strahan i Elizabeth Banks', objasnio je glumac. Dodao je da su mu žestoke probe bile itekako potrebne jer je, kako sam kaže, postao 'debeo i sretan' u ulozi oca. Podsjetimo, u lipnju prošle godine slavni ljepotan i Jenna Dewan postali su roditelji kćerkice Everly.

Dio koji ipak najviše voli u cijelom filmu su scene plesa.

'Imamo visoku toleranciju na neprestano ponavljanje. To je razlog zašto znam plesati i zašto znam glumiti. Naučio sam plesati još kao tinejdžer na Floridi i to na vrlo neobičnim mjestima. Htio sam plesati, ali nisam znao kako, a nisu znale ni djevojke s kojima sam tada izlazio. Ali, njihove mame jesu. Tada sam shvatio da je to najbrži način za mene da naučim plesati - zgrabiti neku mamu i baku i natjerati ih da se krenu kretati po podiju', objašnjava glumac, piše Just Jared.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene