Nakon 10 godina

Rodila prije pola godine, a sad se razvodi od supruga

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Lijepa Malin Akerman postala je presretna majka malenog sinčića prije 6 mjeseci kojeg je dobila u braku sa suprugom Robertom Zinconeom.

Malin Akerman i Robert Zincone bili su zajedno od 2003. godine, a prije 6 mjeseci postali su i ponosni roditelji malenog Sebastiana.

Dirljivi trenutak s mališanom: 'Prava sam sretnica'

Pogledaj i ovo Haris Džinović oči ga odale Utučeni Haris Džinović službeno se razveo od supruge Meline, nije mogao sakriti koliko je slomljen: "Ona je nikakva žena, sama je rekla da je materijalist...''

No, čini se kako ljubavi došao kraj. 'Razvode se, ali ostaju u prijateljskim odnosima. Napravit će sve da njihovom sinu bude dobro u životu, ali ljubavi je došao kraj', otkriva bliski izvor za američke medije.

Par još nije službeno podnio papire za razvod braka, a šuška se kako to planiraju napraviti nakon Nove godine, a razlozi razvoda još nisu otkriveni.

34-godišnja Akerman, rođena Šveđanka proslavila se ulogama u seriji 'How I Met Your Mother', ' Entourage',a li i filmovima, '27 Dresses', 'Rock of Ages', a priskrbila je i glumačko mjesto u dugoočekivanom filmu 'Inferno: A Linda Lovelace Story'.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene