Kaliopina 'Mrvica'

'To je najmoćnija i najnježnija pjesma u isto vrijeme'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna Makedonka Kaliopi uskoro kreće na koncertu turneju u sklopu koje nastupa i u Zagrebu. Pitali smo je što to priprema svojoj vjernoj publici, ali i oni koji će tek upoznati ovu glazbenicu.

Makedonska glazbena diva Kaliopi 20. studenoga 2013. priprema veliki solistički koncert u sklopu turneje koja je očekivano dobila ime po albumu 'Melem' u KD Vatroslav Lisinski s početkom u 20h. Što nam to sve priprema, Kaliopi nam je otkrila u video intervjuu.

Pogledaj i ovo showbuzz Premijera novog spota pjevačice Kaliopi PREMIJERA: Danas točno u podne stiže 'Lokomotiva'!

>> Makedonska glazbena diva Kaliopi s albumom 'Melem' kreće na veliku koncertnu turneju!

'Došlo je vrijeme za koncerte kojima se ja najviše raduje, to je ona živa materija. Kad se dogodi onaj najintimniji trenutak, kada možeš i promijeniti aranžmane i zaboraviti stihove, a publika te u svemu tome shvaća i dozvoljava ti da budeš svoj u svome. Iznimno se radujem tim koncertima. Ja sam jako nestrpljiva i jedva čekam da krenemo s koncertima', rekla nam je Kaliopi u video intervjuu.

Razmišlja najviše o svojim pjesmama i kako ih na novi način predstaviti publici na svojem solo koncertu, no bit će tu i novih stvari s albuma 'Melem' kao i starih hitova poput 'Bato', 'Kofer ljubavi', 'Ljubičice', ... Pjesme na njezinom novom albumu napisao je njezin bivši suprug Romeo Grill.

'Čim smo napisali svih deset pjesama, znali smo da se album mora zvati Melem jer nakon niz dugih godina i nakon nastupa na Eurosongu u Bakuu, onda je naša suradnja nekako logično došla. Sav taj rad na albumu bio nam je melem, oprost, pronalaženje ponovno sebe, nova zrelost, nova mudrost... te pjesme su stvarno posebne. Ne vežem se toliko za riječi, no misao mi je jako bitna', kaže Kaliopi o istoimenoj pjesmi Melem.

'Romeo je pravi lukavac, on mene jako dobro poznaje, još otkada sam imala 15 godina, rasla sam uz njega. On zna točno moje mane i vrline. To je pjesma Vučica u kojoj se svaka žena može pronaći. Tu je i pjesma Mrvica, mojem sinu najdraža - za koju on kaže 'mama to je najmoćnija i najnježnija pjesma u isto vrijeme'', ističe makedonska zvijezda.



'Kad sam bila mala tjerali su me da pjevam, no tom vremena shvatila sam da ih to liječi', ističe Kaliopi kojoj je najvažnije prenijeti tu emociju i onima koji je do sada nisu čuli.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene