posrnula zvijezda

Poručila svima: 'Ne osuđujte ga - molite se za njega'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Majka Justina Biebera, Pattie Mallette, poručila je svima da ne osuđuju njezinog sina zbog nagomilanih skandala.

Nakon incidenta s drogom i problematičnim ponašanjem, majka Justina Biebera, Pattie Mallette poslala je poruku svima koji osuđuju njezinog sina.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne sluša mamu 'Obrij si tu čupavu stvar!'

'Ne osuđujte ga sada kada je posrnuo. Umjesto toga molite se za njega i imajte nas oboje u svojim mislima. Ja molim za njega svaki dan', rekla je Pattie za The Sun.

Također je dodala da je svjesna toga da slava često može poljuljati stavove kršćana i upravo je zato veoma važno da se moli za sve koji posustanu.

Priznala da je bila seksualno zlostavljana kad je imala 4 godine!

Patty je prije godinu dana iznenadila objavom šokantne biografije biografija 'Nowhere but up'. U toj je knjizi otvorila dušu i priznala kako se zbog seksualnih zlostavljanja od strane muškog babysittera i djeda svog prijatelja, osjećala osramoćeno.
'Naučila sam da je za nekoga tko je prošao kroz seksualno zlostavljanje normalno da nosi kroz život taj sram, krivnju i osjećaj da nešto nije u redu s tobom', izjavila je Pattie.

Sa zlostavljanjem se uhvatila u koštac na krivi način, pa je do 14 godine već bila ovisna o drogama i alkoholu, a sa 15 je izgubila nevinost.

Uskoro je zatrudnila sa svojim povremenim dečkom Jeremyjem Bieberom, a iako više nisu zajedno, i dalje su u kontaktu pa su se oboje tijekom godina brinuli za njega. Pattie je priznala da, unatoč nagovaranjima, nikad nije pomišljala o abortusu.

'Kad sam ostala trudna, znala sam da ga moram zadržati. Nisam znala kako, ali sam znala da moram. Dala sam sve od sebe i bila sam odlučna u namjeri da poduzmem što god treba da uspijem.'
Za svoju majku Justin danas ponosno kaže da je najhrabrija žena koju poznaje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene