Puno truda

Majka ga je napustila, brat ga zlostavljao - Danas je jači nego ikad!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danas slavni glumac Hugh Jackman imao je teško djetinjstvo, cijeli svoj život se borio da bi postigao nešto u životu. Hugh je prava inspiracija!

Australski glumac Hugh Jackman danas je jedan od najuspješnjijih glumaca u Hollywoodu, dobitnik je Oscara, a jednako je uspješan na kazališnim daskama u Broadwayu, u akcijskom filmu ili mjuziklu.

Pogledaj i ovo showbuzz Hughov trik Wolverin i u krevetu - za bolji seksualni život

>> Jedan od najseksi muškaraca današnjice nije mogao odoljeti vlastitoj supruzi!

No, nije mu bilo nimalo lako. Najteže mu je bilo kada je imao osam godina kada ga je napustila majka. 'Otpratila me u školu s ručnikom omotanim oko glave. Kad sam se vratio doma, nje više nije bilo. Dva dana kasnije stigao nam je telegram u kojem je pisala da je u Engleskoj. Trebale su proći godine da shvatim da njen odlazak u Englesku nije privremen', prisjetio se Hugh u intervjuu za Daily Mail.

Ostao je u rodnom Sydneyju s ocem Chrisom i četvero braće i sestara, a kasnije se ipak pomirio s majkom. 'Kasnije sam se ponovo povezao s majkom. Viđamo se četiri do pet puta godišnje', dodao je danas slavni glumac koji je tokom odrastanja imao napet odnos sa starijim bratom koji ga je zlostavljao i tukao.

Kako je danas Hugh najpoznatiji po ulozi Wolverina u serijalu 'X-Men', kaže kako mu je to iskustvo bilo prilično blisko. 'Svaki tinejdžer se osjeća marginalizirano, kao mutanti u X-Menu', priča glumac koji snima i sedmi nastavak popularnog serijala.

Kada glumim zamišljam kao da se borim i tučem sa svim starijim bratom. Nazivao me pogrdnim imenima i stalno me zadirkivao jer me zanimao ples i gluma', priča Hugh.

Danas je on uspješan umjetnik, u dugogodišnjem je braku s Deborrom-Lee Furnes s kojom ima i dvoje posvojene djece. Hugh je naporno radio za današnji status koji ima i zato je prava inspiracija – nikada ne treba odustati od svojih snova.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene