VRUĆE, VRUĆE

DOBRO ZAGRIJALA ATMOSFERU Maja neplanirano pokazala previše

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prizor koji je doveo atmosferu do usijanja nije promaknuo brojnim fotografima koji su ovjekovječili nespretan trenutak.

Fantastičnu atmosferu na ovogodišnjem Rujanfestu priredile su sinoć Maja Šuput i Jelena Rozga.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Joj, kako slatko!" Šuput pokazala kako Bloom budi tatu ranom zorom, njemu je to bio urnebes, ali Nenadu baš i ne: "Ovo je gore nego u vojsci!"

Spektakularni koncert otvorila je izazovna Maja koja je svojim energičnim nastupom i izazovnom odjevnom kombinacijom zapalila publiku. No, njena odjevna kombinacija nije se pokazala kao pun pogodak. Naime, tijekom koncerta Maji su izvirile bradavice, a prizor koji je doveo atmosferu do usijanja nije promaknuo brojnim fotografima koji su ovjekovječili nespretan trenutak.

Ipak, za Maju je ovo bila posebna večer, jer je uz najdraže prijatelje, koji su joj priredili iznenađenje na pozornici, te uz pjesmu i vjerne obožavatelje proslavila svoj 37. rođendan na najljepši mogući način.

Odlično raspoložena Jelena, koja se na veliku pozornicu popela nakon Maje, pobrinula se da vrhunski provod potraje do sitnih jutarnjih sati. Razdragana publika, zajedno s pjevačicom, uglas je pjevala njezine glazbene uspješnice i dovela atmosferu do vrhunca. Jučerašnji spektakl nisu propustili ni Anamarija Asanović, Dalibor Petko, Marko Grubnić te Nina Slamić Gudeljević.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene