Uspješne i lijepe

Je li za njih vrijeme stalo? Imaju 40+ i izgledaju nevjerojatno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

One su uspješne, slavne mame koje unatoč zahtjevnom poslu kojim se bave, uspijevaju naći vremena za svoje najmilije. Zajedničko im je to da imaju preko 40 godina, a još uvijek izgledaju - fenomenalno!

Kaže se kako su godine samo broj i zapravo ne znače ništa. Sve ovisi o osobi kako se osjeća i koliko je spremna učiniti za sebe. A upravo ove tvrdnje dokazuju i neke prekrasne slavne mame koje vam donosimo u ovom članku. Sretan vam Majčin dan!

Pogledaj i ovo Jane Fonda snimila video Legendarna Jane Fonda podržala našu stranku na parlamentarnim izborima: "Kad bih mogla glasati u Hrvatskoj 17. travnja, glasala bih za..."

Povodom Majčinog dana pozivamo vas da na moj.report@novatv.hr pošaljete i tako s nama podijelite fotografije vaših majki ili zajedničke fotografije s njima te nam ukratko napišete u čemu vas je vaša majka inspirirala u životu, a 5 najkreativnijih uradaka OYO.hr daruje s 5 tromjesečnih pretplata za servis.

Heidi Klum je napunila 40 godina no nema se za što brinuti. Godine zaista ne predstavljaju prijetnju ovoj ženi, majci četvero djece. Čini se kao da će zauvijek izgledati ovako dobro.

>> Umalo tragedija: Heidi spašavala sina od utapanja!



Halle Berry će u kolovozu proslaviti 47. rođendan, a ubrzo nakon toga će pozdraviti i dolazak svog drugog djeteta iz veze s glumcem Olivierom Martinezom. Tako će malena Nahla postati velika sestra i prije kraja ove godine, a njezina mama tada može zasluženo ponijeti titulu najsekso 47-godišnje rodilje na svijetu.

>> Lijepa Halle pokazala trudnički trbuščić!



Heather Locklear je svoje gene ljepote prenijela na 15-godišnju kćerku Avu Samboru. Kad 51-godišnja glumica stane uz svoju maloljetnu kćer mnogi bi pomislili kako je riječ o dvije sestre, a ne o majci i kćerki.

>> U kratkim opravicama: Tko bi i pomislio kako su mama i kći?



Demi Moore je majka tri djevojke, ima 50 godina, no gotovo ni jedne bore na licu. Njezin trik? 'Mislim da je smijanje jedna od najboljih terapija protiv starenja', izavila je jednom prilikom Demi. I zaista, moramo primijetiti kako se glumica mnogo smije.

>> Demi Moore u vezi je s dečkom svoje kćeri!



Izgleda li Sharon Stone kao 55-godišnja majka troje djece? Teško bi je se, na prvi pogled, moglo svrstati u tu kategoriju. Sharon je posvojila tri sina, a odnedavno je u vezi s 27-godišnjim dečkom. 'Ne bojim se starenja. Samo pomislim: Neka vrijeme donese što mora - mogu se nositi s tim', izjavila je Sharon u jednom od intervjua.

>> Zabljesnula u zlatnom i posramila mlađe kolegice



Pjevačica Gwen Stefani ima jače trbušnjake od bilo koje 20-godišnjakinje u Hollywoodu. 44-godišnja majka dvoje djece s godinama postaje samo još vitkija i više seksi. Kao da joj godine čine uslugu, a ne obratno.

>> Pokazala trbušnjake kakve imaju samo rijetke 43-godišnjakinje!



Možete li vjerovati da je Michelle Pfeiffer u filmskoj industriji preko 30 godina? I da ima 54 godine!? Kladimo se da još uvijek stane u onaj seksi Catwoman kostim. Michelle je majka dvoje usvojene djece.

>> I dalje izgleda očaravajuće!



Madonna
možda ima 54 godine, ali je mlada u srcu... i po načinu odijevanja... a vjerojatno je i snažnija od vas. Pjevačica uredno odijeva seksi kostimiće na koncertima i veoma mnogo radi. Ima četvero djece i 24-godišnjeg dečka - to je vjerojanto čuva od osjećaja da je stara.

>> Kraljica popa može i bez hlača: Izašla van u mrežastim čarapama



Cher je u ranijim intervjuima izjavila kako joj godine idu 'na ruku'. A unatoč tome što ima 66 godina, ova pjevačica izgleda znatno mlađe. U svijetu showbizza je čak 40 godina, ima sina Chaza i izgleda kao da od nje možemo još svašta očekivati.

>> Udaje se za 24 godina mlađeg!



Svjetski poznata slatkica, glumica Meg Ryan, u studenom će napuniti 52 godine! Možete li vjerovati? Pa još uvijek izgleda kao iz filma 'When Harry Met Sally' iz 1989. godine. Ova plavokosa slatkica ima sina s glumcem Dennisom Guaidom, a 2006. godine je usvojila djevojčicu iz Kine.

>> Biste li je prepoznali da prođe pokraj vas?



Život se odlično posložio za glumicu Salmu Hayek. Udala se za milijardera, ima slatku kćerkicu i izgleda i dalje zavodljivo nakon godina i godina u showbizu. Prekrasna glumica i njezine obline napunit će ove godine 47 godina.

>> 'Nema ništa gore od toga kad si u Hollywoodu žena u 40-ima'



Izgledati kao Jane Fonda u 75. godini teško je i duplo mlađim ženama. No, Jane zna tajnu - dobri geni i puno uloženog truda u svoj izgled (i novca, naravno). Ova glumica i fitness guru ima dvoje djece.

>> Ima 75. godina - I ovako izgleda!



Julianne Moore
je jedna od najljepših žena u Hollywoodu - i to u dobi od 52 godine. A uz to što je lijepa, ova glumica i višestruko talentirana. Ne samo da je dobitnica Oscara u filmskoj industriji već je i spisateljica dječjih knjiga, kao i majka dvoje djece.

>> Možete li vjerovati koliko godina ima!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene