Seksi izdanje

VIDEO Maja Šuput zna kako raspaliti maštu...

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevačica Maja Šuput u svom novom hitu izgleda jako zavodljivo

Nakon što je u vrlo kratkom roku izbacila dva singla i u posljednja dva mjeseca snimila dva spota za pjesmu 'Djevojačko veče' te pjesmu 'Neprilika', s kojom je nastupila prošli vikend na CMC festivalu u Vodicama, Maja Šuput je snimila i treći singl 'Amnezija', u koji se zaljubila na prvu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

Maja Šuput pokazala bujne obline u oskudnom izdanju

'U Amneziju sam se zaljubila na prvu, i nisam mogla izdržati, a da ju ne podjelim sa svojom publikom.  To je pjesma koja ne može čekati u ladici, jer je stvorena upravo za ljeto koje nam je stiglo', poručuje Maja.

Pamtljiva melodija i zarazan tekst Amnezije prema prvim reakcijama slušatelja su izvanredni te smo sigurni da će pjesma postati pravi ljetni hit.

'Kažu noćas je gorio grad, amnezija, i da me je zaveo gad, bez prezira, i boca se popilo broj, amnezija, 112 ZOVI DOKTORA' - pjeva vrckava pjevačica.

Na ovoj je pjesmi surađivala s Boytronicom, koji je zajedno s Martinom Vrbos napisao glazbu i tekst, a kod pisanja teksta im se pridružio i Inav Coste, koji ujedno potpisuje i aranžman.

Kao i cijele godine, tako i dolaskom ljeta Maju očekuju brojni nastupi, i koncerti koje će održati po cijeloj Hrvtaksoj i šire, tako će već ovaj vikend nastupiti u Širokom Brijegu, a sljedeći tjedan je očekuju nastupi u Bjelovaru, Vinkovcima, Dubrovniku i Zagrebu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene