Kakav komad

Maja Šuput u krevetu s brazilskim modelom: 'ODUZELA SAM SE'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za novu pjesmu 'Ne lomi mi srce' Maja Šuput je snimila spot u Brazilu, a društvo joj je pravio zgodni model.

Hrvatska pjevačica Maja Šuput nedavno se vratila iz lijepog Brazila, koji je odabrala kao lokaciju za snimanje spota za novu pjesmu 'Ne lomi mi srce'. U spotu će 36-godišnjoj Maji društvo praviti zgodni brazilski model Raphael Porphirio, za kojeg kaže da što se nje tiče u vezi su. Upoznali su se prije desetak dana, a zanosna pjevačica izabrala ga je iz kataloga modela.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 1 Jedva čekamo! Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

Sve je to Maja napisala u Instagram objavi svojim fanovima, kojih ima preko 100 tisuća, dodajući 'Kad je ušao u prostoriju ostala sam šokirana njegovom ljepotom. Dakle on je prokleto zgodan. Ljepši je nego na slici. Ja sam se toliko oduzela da ga nisam mogla pogledat u oči, a kamoli se opustit i krenut opušteno snimati'.

Maja je ovom objavom svim pripadnicama ljepšeg spola čestitala Međunarodni dan žena te im poželjela barem jedan ovakav dan i jednu takvu brazilsku priču.
 

 

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene