Stil ili posao?

BIZARNA IZDANJA Kako se prodati besplatno?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

One su pjevačice koje imaju malo drugačiji stil odijevanja.

Od parfema, skupocjenih satova pa sve do praška za rublje i paste za zube. Oni su poznati i reklamiraju sve i svašta. Slava koju sa sobom nose celebrity  oglašivačka industrija maksimalno je iskoristila, a zvijezde su objeručke prihvatile. Tako je primjerice pop zvijezda Justin Bieber potpisao ugovor sa najpoznatijim brendom markirane odjeće Calvin Kleinom. Da, posao je posao i novci su novci, ali pravi zadatak i posao je znati kako besplatno 'prodati' sebe. Čini nam se kako to od ruke ide nekim našim zvijezdama.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

One su već odavno osvojile glazbeni podij, a crveni tepih po kojem gaze osigurava im još i veći publicitet. Noseći svoje ponekad bizarne modne kombinacije uspijevaju si osigurati dobru reklamu. Seksipilna Maja svojim modnim kombinacijama nikad ne prestaje iznenađivati i mamiti uzdahe. Pomno odabranim  kombinacijama iz svog ormara uspjela se izboriti do brojnih naslovnica novina, ali i osigurati brojne klikove i lajkove na društvenim mrežama. Odlična besplatna reklama, zar ne? Tako nas je sve šokirala kada se na jednom glamuroznom događanju pojavila u nadasve neobičnoj haljinici kroz koju se mogla vidjeti poprilično dosta toga.

'Tema je bila 'Oči šIrom zatvorene'. Tema je meni dakle zadala outfit, a ja sam ju samo slijedila. Očito jedina. Tema je bila dakle aludirati pomalo onako na perverzije, u polumraku, na igrice, na seks'.

Maja je nosila vrtoglavo visoke crne cipele, kratku haljinicu, a drastična promjena boje kose podigla je cijelu kombinaciju i svi su 'brujali' o tome.

'Cipele jesu malo 'žešće', a žarka kosa je hit među svjetskim trendsetericama tako da sam se i ja odlučila na to'. No sve je to za scenu obasjanu reflektorima. 'Na pozornici mogu biti što god hoću. Privatno se oblačim konzervativno, jednostavno, užasno normalno rekla bih', istaknula je Šuputica.

Na sceni svojim kombinacijama zna iznenaditi i Alka Vuica. Vuica često nosi kombinacije koje pršte žarkim bojama, možda nekad i previše, ali to je Alka. Tigrasto, čipkasto, šareno..sve su to modni izleti kojima Alka krstari na sceni. Upečatljiva je, to joj priznajemo.

Posljednja na našem popisu, no ne i po važnosti, je neponovljiva Josipa Lisac. Ona se na taj način izražava. Ona je naša modna ikona. Njezin stil odijevanja je uvijek u prvom planu, sastavni dio nje. Ponekad to izgleda zbilja bizarno što odjene, ali uvijek prolazi. I ono što je najvažnije kako je jednom prilikom i izjavila 'nemam puno stvari u ormaru, ali imam puno kombinacija'.  A upravo to i čini kraljicu dobrog stila.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene