Stvarno pretjeruje

MAJA ŠUPUT photoshopom nadmašila čak i Soraju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da, da, svi mi želimo izgledati lijepo i svidjeti se ljudima, ali ne pod cijenu da u jednom trenutu prestanemo ličiti na sebe.

Rasprave o tome što se događa s licem popularne pjevačice Maje Šuput ne prestaju. Fotografija od prije nekoliko dana izazvala je pravu masu različitih teorija o tome što joj se dogodilo. Bilo je tu spominjanja fotošopa, pretjerivanja s prekobrojnim filterima, ali i plastičnih operacija, botoxa i svega ostalog što vas može popeglati i učiniti da izgledate mlađe.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

 

Nakon pomnog promatranja najnovije fotografije, došli smo do zaključka kako se ipak radi o prekomjernom korištenju foto filtera i možda prstohvatu photoshopa. Teško je reći ispod svih tih naslaga jeli Maja posegla za botoxom ili nečim sličnim. Poznato je da pjevačica nema ništa protiv estetskih korekcija.

Donosimo vam neke od komentara na Majin izgled,

'Ovo je operirano, nijedna šminka ne može tako drastično promijeniti osnovne crte lice koje se baš i ne vide !! Joj Majo, Majo ovo ti nije trebalo!! Cura je bila preslatka!!!'

'Mogla bi raditi u muzeju voštanih figura'.

'Ako netko ne 'stari lijepo', fizionomija mu se zna promijeniti. ne kažem da Maja ima toliko godina pa da se tako radikalno promijenila da je trebala poduzimati ovakve zahvate. pretpostavljam da je u njenom slučaju u pitanju perfekcionizam zbog kojeg je izgubila onaj svoj pečat u izgledu, zbog kojeg nam je bila tako slatka'.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene