potpuno slomljena

Maja prvi put otvoreno o prekidu: "Pustite me da ga prebolim"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Njemu dala sam sve, a on prodao me. I zato sad vas molim da noćas ga prebolim", pjeva Maja u novom singlu koji, čini se, oslikava upravo njezin ljubavni život.

Nakon prekida ljubavne veze Maja Šuput bacila se na posao i svoj ljubavni život, čini se, pretočila u pjesmu. Naime, samo dan nakon što je procurila vijest o Majinom prekidu s asistentom Markom Matićem pjevačica je objavila novi singl "Pacijenti ljubavi" u kojem priznaje da ju je ljubav izdala.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

"Njemu dala sam sve, a on prodao me. I zato sad vas molim da noćas ga prebolim", pjeva Maja u novoj pjesmi za koju tvrdi da je najemotivnija pjesma koju je ikada snimila.

"Otpjevala sam ju najiskrenije i iz dubine srca. Zaljubljena sam u nju",  kaže Maja i predstavlja nam premijerno novi single i video za pjesmu "Pacijenti ljubavi".

Glazbu i tekst za ovu snažnu emotivnu baladu potpisuje Divna Milovanović, dok su za aranžman zaslužni Marko Đurašević - Mahoni i Marko Dreznjak. Poznati hrvatski režiser Darko Drinovac minimalističkim prikazom Maje još više prenosi emociju pjesme, dok Maja svojom snažnom interpretacijom probuđuje atmosferu pjesme i daje mnogima mogućnost da se pronađu i poistovjete sa stihovima.

Nakon plesnih hitova Ne lomi mi srce, Premija i velikog hita Lopove, koji je osvojio nagradu Hrvatske diskografske udruge za najslušaniju pjesmu na Deezeru za 2016. godinu, Maja nam se nakon dugo vremena predstavlja sa baladom koja definitivno osvaja na prvo slušanje,te samim tim pretendira da postane još jedan hit u nizu njenih hitova.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene