457753
457753
457753
457753
457753

NIJE KRIVA Nakon 3 godine stigla presuda Maji Šuput!

  • , 21.11.2016., 08:15
  • Autor:
  • komentara

Pjevačica je oslobođena optužbi, a zadovoljstvo presudom iskazala je i na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Maja Šuput (FOTO: Instagram)
Maja Šuput (FOTO: Instagram)

Tri godine nakon što je policija upala na vjenčanje na kojem je pjevala Maja Šuput, na adresu pjevačice konačno je stigla presuda. Maja i njezin bend En Joy oslobođeni su optužbe za narušavanje javnog reda i mira tijekom slavlja na jednom imanju u Zagrebu. Zbog preglasne glazbe Maja je završila na policiji, a cijelu slučaj završio je na sudu.

Zadovoljstvo oslobađajućom presudom Maja je iskazala i na svom Instagramu. Njenu objavu prenosimo u cijelosti.

"Prije 3 godine na jedno prekrasno vjenčanje došla je policija oko 23 sata s pritužbama da je susjedima glazba preglasna i da nas moraju utišati. Mi smo se utišali iako je svadba bila u normalnim decibelima glasnoće, a susjeda tamo ni nema. Međutim, policija je bila uporna pa su bili ispred sale do 2 ujutro. Tada su došli s nalogom da moramo prestati svirati, drugim riječima svadba je gotova.

Pjevam 17 godina i nikad to prije nisam čula, a kamoli doživjela. Slučaj je završio na sudu, a sad smo konačno bend i ja nakon 3 godine dobili oslobađajuću presudu. Policijski zapis je zapravo pomalo i komičan (pjevačica putem mikrofona spojenog na pojačalo pjevala više svojih pjesama različitog sadržaja), ali je presuda pravedna i poštena. Nadam se da više nikada niti jedan bend policija neće prekinuti u svirci koja mladencima znači sve na svijetu. I to samo zato jer je kao neki susjed rekao da ne može spavati... živjeli mladenci, živjeli muzičari ...", napisala je Maja.

 

OSLOBODJENI Prije 3 godine na jedno prekrasno vjencanje dosla je policija oko 23h sa prituzbama da je susjedima glazba preglasna i da nas moraju utisati. Mi smo se utisali iako je svadba bila u normalim decibelima glasnoce a susjeda tamo ni nema. Medjutim, policija je bila uporna pa su bili ispred sale do 2 ujutro. Tada su dosli s nalogom da moramo prestati svirati, drugim rijecima svadba je gotova. Pjevam 17 godina i nikad to prije nisam cula a kamoli dozivjela. Slucaj je zavrsio na sudu a sad smo konacno bend i ja nakon 3 godine dobili oslobadjajucu presudu. Policijski zapis je zapravo pomalo i komican ( pjevacica putem mikrofona spojenog na pojacalo pjevala vise svojih pjesama razlicitog sadrzaja) ali je presuda pravedna i postena. Nadam se da vise nikada niti jedan bend policija nece prekinuti u svirci koja mladencima znaci sve na svijetu. I to samo zato jer je kao neki susjed rekao da ne moze spavat... zivjeli mladenci, zivjeli muzicari ...

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se