Ne boji se kritika

‘Bolje da ti kažu da si seksi nego da misle da si 'lopata''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput oduševila kao seks simbol Donna Summers, a priznaje da privatno nema problema s komplimentima koje svakodnevno dobiva.

Maja Šuput nakon muških lica opet ima lice žene. I to kakve! U osmoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato slavnu smo pjevačicu gledali u liku Donne Summers, a pjevala je pjesmu ‘Hot stuff’.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 2 "Ja gledam i kontam..." Evo zašto je Goran Navojec zaključio da je naša pjevačica zaslužila čistu peticu iz jednog predmeta, ovo stvarno nije bilo lako!

 

 

Original, ha???#TLZPhr

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

 

‘Hot stuff mi je i inače jedna od najdražih pjesama, baš onako energična kao što sam i ja. Meni se sviđa što se ona kao žena se obraća muškarcima kao da su hot stuff. To mi je možda zanimljivije nego kad muškarac to kaže ženi’, kaže Maja.

 

Budući da je javno lice, Maja se često susreće sa svakakvim komentarima.

Pogledajte pobjednički nastup od kojeg ćete se naježiti!

‘Bolje da ti kažu da si simpatična i lijepa i seksi nego da netko o tebi misli da si lopata. Kompliment uvijek dobro dođe’, priznaje Maja.

U sljedećoj emisiji gledatelji će moći uživati u novim uzbudljivim transformacijama. Tako ćemo pobjednicu ove emisije, Maju Posavec sljedeći put gledati kao Ivana Dečaka iz grupe Vatra, Renatu Sabljak kao Bonnie Tyler, Ivanu Marić kao Nelly Furtado, a Sašu Lozara vidjet ćemo u ulozi pjevača Louisa Prime. Zanimljivo će svakako biti vidjeti nastup Ivana Šarića kao Michalea Jacksona te Maje Šuput kako Lady Gage, a ne propustite ni Luciana Pavarotija, odnosno Luku Bulića i Zdravka Čolića kojega će utjeloviti Dušan Bućan.

EKSKLUZIVNO! Besplatno pogledaj reprizu u Vip i B.net videoteci!

Nove epizode showa Tvoje lice zvuči poznato pogledajte svake nedjelje u 20 sati na Novoj Tv.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene