Maja o TLZP

'Dugo sam se nećkala, no to je jedina emisija zbog koje sam žurila doma'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Maja Šuput je skupila hrabrosti i prihvatila novi izazov!

Druga sezona popularnog showa 'Tvoje Lice Zvuči Poznato', na jesen će ponovno uveseljavati gledatelje pred malim ekranima.

Pogledaj i ovo Antonija Šola uvijek ista Ljudi se čude koliko Antonija Šola stvarno ima godina: "Ostala u 2005. godini, žena ne stari!''

Tko nas zabavlja u novoj sezoni? Potvrđena postava hit showa TLZP!

'Jako dugo sam se nećkala iako je to bila jedina emisija zbog koje sam nedjeljom žurila doma. To je forma koja je meni interesanta jer je kao mjuzikl, pjevanje, plesanje, gluma. A sve što sam ja u životu htjela je bit glumica', priznaje Maja. 

Pjevačica se ne boji se nemilosrdne 'gljive' i njezina odabira. Ali ima želju transformirati se baš u jednu određenu osobu. 'Marilyn Monroe, pa to je moja opsesija. To bi skinula za dvanaesticu odmah, ali to mi se sigurno neće desit. Ja mislim da je tu dosta stvar i sreće, ali vidjet ćemo - šta bude bit će', kaže Maja. 

Jesen na Novoj TV svakako će biti uzbudljiva. No, pred nama je vruće ljeto prepuno dobrih događanja, koncerata i odmora. Pratite i sve vidjeti oko naših kandidata iz nove sezone showa samo na Showbuzzu Dnevnik.hr-a. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene